Uskoro novi singl Highwaya

Njihov predstojeći nastup u Kotoru, koji je zakazan 17. decembar, iskoristiće da promovišu nove pjesme.
0 komentar(a)
Highway, Foto: Privatna arhiva
Highway, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.12.2016. 15:42h

Nakon što se prošle sedmice sa aktuelnim singlom “Lud” našao na 18. mjestu regionalne top liste Domaćica, sastav Highway je u proteklih nedjelju dana znatno napredovao. Podgorički muzičari tako su stigli do devetog mjesta, a rezultatom je zadovoljan frontmen Marko Pešić.

“Nama uvijek treba nekoliko nedjelja da stignemo do vrha ove top liste, tako da je ovo za nas dobar rezultat. Vidjećemo šta će dalje biti, nadamo se da će ljudi nastaviti da glasaju za nas i našu pjesmu”, istakao je Pešić.

Članovi benda ostaju pri stavu da je numera “Lud” imala najbolju promociju tokom finalne emisije X Faktora, pa ih dobri rezultati na Domaćici neće natjerati da razmisle od daljoj promociji pjesme. Plan im je da uskoro puste novi singl i spot.

Protekla godina za grupu Highway je bila veoma uspješna.

“Svakako da je ovo najznačajnija stvar koja nam se desila i po kojoj ćemo pamtiti 2016, nastup na Eurosongu. Poslije toga je došao odlazak u Zagreb gdje smo snimili pet autorskih pjesama i saradnja sa našim novim producentom Darkom Juranovićem, a čekaju nas i brojni nastupi među kojima su onaj u kotorskom Maximusu i Budvi na trgu”, ističe Pešić.

Njihov predstojeći nastup u Kotoru, koji je zakazan 17. decembar, iskoristiće da promovišu nove pjesme.

“Riješili smo da na tom nastupu premijerno sviramo ostale četiri pjesme koje smo snimili u Zagrebu upravo da bismo vidjeli kako publika reaguje na njih. Možda će neku od njih čuti i posjetioci na trgu 1. januara u Budvi”, najavljuje Pešić.

Bonus video: