Goran Bare kaže da jedva preživljava i da živi kao podstanar, spavajući na kauču

Bare je priznao i da niko drugi nije kriv za njegovu sudbinu sem njega, te poručio fanovima da paze što potpisuju.
176 pregleda 6 komentar(a)
Goran Bare, Foto: Globus.jutarnji.hr
Goran Bare, Foto: Globus.jutarnji.hr
Ažurirano: 12.12.2016. 17:12h

Goran Bare je jedna od rijetkih istinskih rok zvijezda sa ex Yu prostora, ali i pored toga frontmen benda "Majke" kaže da jedva preživljava i da živi kao podstanar, spavajući na kauču.

"Nemam gdje pjesme da pišem, jer smeta cimeru sa kojim živim. Ja sam trenutno u najgoroj situaciji u kojoj sam bio", priznao je pjevač hrvatskog benda u intervjuu za "Index.hr".

On je otkrio da je zbog svoje lakovjernosti ostao bez stana i novca.

"Sav taj pritisak odjednom se srušio na mene, kao da ovaj plafon padne na mene. Mislio sam - što ću ja sad? Ja sam sad čovjek koji mora pristajati na sve da bi opstao, ma koliko se to kosilo sa mojim uvjerenjima i išlo toliko da mi se povraća", požalio se Bare.

On je kazao da ima status umjetnik, ali da to znači da samo plaća članarinu od 300 kuna (40 eura), a da trenutno na računu ima 1300 kuna (172 eura).

Poznati roker se osvrnuo i na aktuelnu društveno-političku situaciju u Hrvatskoj.

"Svi znamo kakva je situacija u Jugoslaviji... ovaj, u Hrvatskoj i ko što radi, ko je kakav...Toliko mi to smeta da se jako iznerviram, nekad ne mogu da spavam poslije toga. Kad vidim te ljude u saboru, to je takva sramota... Ti njihovi potezi, odluke, zakoni, dopune zakona, dijalozi. Da me nije strefila ovakva nesreća vjerovatno bih to gledao i dobro se zabavljao, ali ne mogu jer sam duboko nesretan i život me melje. Kad ja koji sam prva liga ne mogu da izađem napolje jer nemam novca, što da ti kažem", tužno će Bare.

Frontmen "Majki" se požalio i da više nema prijetelje na muzičkoj sceni.

"Dino (Dvornik) je umor, Urban se povukao. Njihovi životi su sređeni, ma koliko to izgledalo nesređeno. Moj život je haos koji prijeti da nestane. Ne znam do kad ću ovako izdržati", kazao je on.

Bare je priznao i da niko drugi nije kriv za njegovu sudbinu sem njega, te poručio fanovima da paze što potpisuju.

"Ja sam kriv, jer sam napravio gluposti. Ne mogu reći koje, jer bi to štetilo mom statusu, ali sam napravio neopisive gluposti... Radi se o tipičnoj prevari. Ne znam gdje ću završiti, nemam ništa, ovo što je na meni, to je moje. Ništa nemam", zaključio je roker, koji je otkrio i da planira da će objaviti svoju autobiografiju.

Bonus video: