Rozga: Zaplačem uz baladu i kad sam najsrećnija

„Kada izađe moja nova pjesma, već sjutra se pjeva u Crnoj Gori i to je prelijepo”
1 komentar(a)
Jelena Rozga, Foto: Facebook
Jelena Rozga, Foto: Facebook
Ažurirano: 10.12.2016. 18:55h

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga objavila je singl i spot “Pismo - glava”, kojim najavljuje album, a tim povodom za “Vijesti” je pričala i o nastupima koje sprema za fanove u Crnoj Gori, ali i odnosima sa medijima.

Kako je ova Splićanka istakla i u najavama spota za “Pismo glava”, u pitanju je balada čiji ju je tekst dotakao čim ga je pročitala, što je potvrdila i u ovom razgovoru.

“Toliko je jak tekst da sam na prve taktove kada su mi odsvirali tu pjesmu počela da plačem. Veliki sam emotivac i inače sam žena koja veoma voli balade i kad sam srećna i kada sam tužna”, priznaje ona.

“I kada sam najsrećnija mogu da plačem uz dobru baladu i uvijek mogu zaplakati uz pjesmu 'Pismo glava'”, istakla je pjevačica, koja će fanove obradovati novim albumom “Moderna žena” već 16. decembra.

Prema njenim riječima, nakon balada “Pismo glava” i “Udajem se”, publika može očekivati i veselije numere poput naslovne “Moderna žena”.

“Album je raznolik, zanimljiv i veoma se ponosim njim. Naslovna pjesma 'Moderna žena', koju obožavam, je mnogo drugačija od 'Pismo glava'. Zapravo sve pjesme se razlikuju. Mislim da će se apsolutno svima dopasti album.

Veoma sam uzbuđena zbog svih pjesama na albumu”, ističe Rozga.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima koje pjevačica najavljuje za naredni petak, jer kako kaže, oni koji vole njenu muziku mogu očekivati još spotova.

“Album 'Moderna žena' izlazi u petak, ali i spot za taj singl, a nakon albuma ćemo polako”, nagovještava ona.

Neposredno prije izdavanja albuma, tačnije u utorak, 13. decembra, Rozga će održati koncert u nedavno otvorenom podgoričkom hotelu “Hilton”, ali nažalost njenih fanova, nastup će biti zatvorenog tipa. Ipak, pjevačica ističe da crnogorska publika neće morati da čeka dugo, jer planira još nastupa.

“Već dogovaramo nastupe za 2017. godinu u Crnoj Gori i ja im se veoma radujem, kao što se radujem i nastupu koji će biti za koji dan u Podgorici. Nadam se da će se svi zabaviti uz nove i stare pjesme”, kaže Rozga koja u svakom razgovoru za “Vijesti” ističe koliko voli crnogorsku publiku.

“Uvijek volim da dođem u Crnu Goru, jer je to publika koja me prati od '96. godine. Svakim put se iznenadim, jer kada izađe nova pjesma već sjutra se pjeva u Crnoj Gori i to je nešto prelijepo”, sa osmijehom kaže pjevačica.

Na jedno uho uđe, na drugo izađe

Privatni život pjevačice iz Splita oduvjek je bio interesantan medijima iz regiona, ali je interesovanje još više poraslo od kako je u javnosti otkrila da je u vezi sa violončelistom Stjepanom Hauzerom iz popularne grupe “2Cellos”.

Nakon što je Jelena Rozga objavila singl “Udajem se” u medijima je osvanula vijest kako su njen vjerenik i ona spremni za vjenčanje, a sa objavljivanjem nove balade nagađa se o raskidu.

Ipak, pjevačica kaže da joj nagađanje o povezanosti pjesama i njenog privatnog života ne smeta ni najmanje.

“Koja god pjesma da izlazi ja sam spremna na sve. Mene to stvarno više ne dira i ne dotiče. Imam dva uha i kako kažu, na jedno uđe, na drugo izađe. Tako da se ne opterećujemo ni Stjepan, ni ja”, poručuje Rozga koju je nedavno bosanskohercegovački dnevni list Avaz proglasio za pjevačicu decenije.

Bonus video: