Budvanski reper Dobbla objavio novi singl

Muziku potpisuje Davinči, dok je pjesma snimana pod producentskom palicom Necketa i Lasketa u studiju Radija Katakombe
0 komentar(a)
Dobbla, reperi, Foto: Privatna arhiva
Dobbla, reperi, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.12.2016. 16:35h

Budvanski reper Dobbla objavio je novu pjesmu pod nazivom "Giljotina". Muziku potpisuje Davinči, dok je pjesma snimana pod producentskom palicom Necketa i Lasketa u studiju Radija Katakombe, buvanskog hip hop kolektiva čiji je Dobbla član.

Mladi i talentovani reper kazao je "Vijestima" da ovaj singl, urađen u reprezent formi, ne najavljuje nikakvo predstojeće izdanje, već je objavljen da publiku podsjeti da je Dobbla "još uvijek živ".

"Ovaj singl je svojevrsni 'boost' koji služi da me održi aktuelnim dok spremam album 'Prvi pik drafta' i samo je jedan od niza singlova koji će uslijediti prije objave albuma, koju planiram u prvom dijelu sljedeće godine", najavio budvanski reper i dodao da će prije albuma ekranizovati jedan ili dva singla.

Dobbla je sredinom prošle godine objavio svoje debitantsko izdanje, EP pod nazivom "Pješčanik" takođe dostupan na YouTube servisu, koji ga je lansirao među mlade crnogorske repere sa najvećim potencijalom.

Pjesme sa tog izdanja publika će večeras biti u prilici da čuju u "Magic Yardu" u Budvi, gdje će se održati događaj pod nazivom "Friday Rap Session" u okviru kojeg će osim Dobble nastupiti i ostatak kolektiva Radio Katakomba. Početak je zakazan za 21 sat, a ulaz besplatan.

Bonus video: