The Smiths će izdati dvije neobjavljene pjesme

Na A strani ploče naćiće se demo-mix verzija "The Boy With The Thorn In His Side", dok će na B strani biti neobjavljena verzija pjesme "Rubber Ring".
0 komentar(a)
The Smiths, Foto: Www.youtube.com
The Smiths, Foto: Www.youtube.com
Ažurirano: 02.12.2016. 14:21h

Kultna britanska rok grupa The Smiths objaviće dvije do sada neobjavljene pjesme za etiketu Warner, saopšteno je iz ove izdavačke kuće.

Na A strani ploče naćiće se demo-mix verzija "The Boy With The Thorn In His Side", dok će na B strani biti neobjavljena verzija pjesme "Rubber Ring". Na omotu će se naći dizajn frontmena Morisija u klasičnoj estetici The Smithsa.

Ova vijest uslijedila je nakon prošlomjesečne o objavljivanju dvije izgubljene pjesme Džonija Mara i Endija Rurka iz faze prije The Smithsa, kada su njih dvojica svirali u bendu Freak Party.

Gitarista Džoni Mar nedavno je otkrio da su se on i Morisi našli 2008. kako bi razgovarali o mogućnosti ponovnog okupljanja The Smithsa, ali da taj razgovor nije dao rezultate. U posljednje vrijeme Mar se dodatno distancirao od te ideje, nakon Morisijevih kontroverznih komentara u korist Brexita i Najdžela Faradža.

Bonus video: