Marta i Mladen osvojili ulaznice za nastup Spieltape-a

Potvrda njegove uspješne produkcije leži i u činjenici da su Nick Warren i Luca Bacchetti uvrstili njegovu muziku u svoje kompilacije
0 komentar(a)
Spieltape
Spieltape
Ažurirano: 29.11.2016. 17:41h

Jedan od najcjenjenijih rushih DJ – eva današnjice, Spieltape 2. decembra nastupa u Maximusu

Portal Vijesti nagrađuje Martu Damjanović i Mladena Joksimovića sa po dvije karte za ovaj nastup. Oni su bili najbrži u našoj nagradnoj igri.

Podršku za mix pultom pružiće mu Artem Brovko aka LifeisLove i osnivač POSITIVE CREW organizacije – Rayo Raicevic.

Spieltape svrstava se u sam vrh ruske elektronske scene. Njegove trake izdate su od strane poznatih lejblova kao što su: Global Underground, Moodmusic, Save Room, Time Has Changed, Parquet Recordings i Get Physical Music, kao i na njegovom sopstvenom lejblu – Highway Records. Njegovu muziku podržali su, uvrstivši je u svoje setove, neki od najcjenjenijih internacionalnih imena kao što su: Richie Hawtin, John Digweed, Hernan Cattaneo, Marco Carola, M.A.N.D.Y., Hot Since 82, Adriatique, Alex Niggemann, Hector, Gui Boratto, Gorge, Lee Burridge, DJ T., Eats Everything, Subb-an i Pleasurekraft.

Potvrda njegove uspješne produkcije leži i u činjenici da su Nick Warren i Luca Bacchetti uvrstili njegovu muziku u svoje kompilacije. Godine 2015. Spieltape remiksuje klasik “Sunset (Bird of Prey)”, ni manje ni više nego Fatboy Slim-a, za specijalnu petnaestogodišnjicu ediciju zlatnog albuma “Halfway Between the Gutter and the Stars”.

Cijena karte do ponoći tri, nakon toga šest eura.

Bonus video: