Iskoristili adute nove pjevačice

Video za novi singl potvrđuje da nova pjevačica, mlada Splićanka Maja Bajamić, osim izuzetnih vokalnih sposobnosti posjeduje i glumačko umijeće
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2016. 15:21h

Teška industrija predstavila je spot za pjesmu 'Pratim te u stopu'.

Video za novi singl potvrđuje da nova pjevačica, mlada Splićanka Maja Bajamić, osim izuzetnih vokalnih sposobnosti posjeduje i glumačko umijeće, a u bendu vjeruju da će ljepotom i seksipilom izmamiti uzdahe muškog djela publike.

S puno strasti i malo šminke, Maja igra samosvjesnu ženu koja se ne stidi svojih kvaliteta. Reditelji spota Mladen Stanić i Sara Bernarda Moritz osmislili su glumački zadatak i za muški dio benda koji pantomimom dočarava sviranje instrumenata.

Za razliku od predhodnih, ovaj je spot rađen u minimalističkom stilu crno bijelom tehnikom koja pojačava dramatičnost teksta i aranžmana. Gosti u spotu su Muc Softić na harmonici, te šarmantni mladić širokih ramena i lijepe građe čije ime bend drži u tajnosti.

Pjesmu potpisuje član benda Vedad Hadžiavdić koji je zajedno sa stalnim saradnikom Industrije, Igorom Ivanovićem zaslužan i za zanimljiv aranžman i produkciju.

Galerija

Bonus video: