OTKAZANA ČITAVA TURNEJA

Kanje Vest smješten u bolnicu u Los Anđelesu na odeljenje psihijatrije

Vest je iznenadna u nedelju uveče otkazao koncert u Los Anđelesu samo tri sata prije nastupa, a posle toga je odlučio da otkaže cijelu turneju koja je trebalo da traje do 31. decembra
141 pregleda 5 komentar(a)
Kanje Vest, Foto: Getty Images
Kanje Vest, Foto: Getty Images
Ažurirano: 08.02.2019. 01:09h

Američki reper Kanje Vest smješten je u bolnicu nakon što je iznenada prekinuo američku turneju na kojoj je trebalo da održi još 21 koncert, javljaju američki mediji.

Navodeći neimenovane izvore i predstavnike muzičara mediji javljaju da je Vest juče popodne po lokalnom vremenu prevezen u bolnicu u Los Anđelesu zbog stresa i iscrpljenosti i da će tamo provesti noć radi sopstvene bezbjednosti. 

Predstavnik policije u Los Anđelesu rekao je za AP, ne potvrdjujući da se radi o Kanje Vestu, da su pozvani na adresu u Zapadnom Holivudu juče popodne i kad su došli vidjeli su da se ne radi o kriminalnim radnjama već o "medicinskoj situaciji". Pacijent je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu u smješten na odjelenje psihijatrije, rečeno je agenciji AP.  

Predstavnici muzičara i njegove supruge Kim Kardašijan odbili su da odgovore na zahtjeve da potvrde ove izvještaje.

Vest je upravo otkazao svoju američku turneju Sent Pablo posle višednevnih čudnih i bijesnih ispada zbog kojih je češće nego obično bio tema na društvenim mrežama. 

Vest je iznenadna u nedelju uveče otkazao koncert u Los Anđelesu samo tri sata prije nastupa, a posle toga je odlučio da otkaže cijelu turneju koja je trebalo da traje do 31. decembra. 

On je u subotu razočarao publiku jer je na koncertu u Sakramentu izveo samo tri pjesme dok je ostatak nastupa iskoristio za tiradu protiv kolega Džej-Zija i Bijonse s kojima je nastupao tokom predizborne kampanje, podržavajući Hilari Klinton.

Američki muzičar je prije nekoliko dana rekao da nije glasao na američkim predsjedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje svoj glas dao pobjedniku, republikancu Donaldu Trampu. 

Tokom vikenda on je preplavio svoj Instagram nalog sa gotovo 100 modnih fotografija, mutnih i loše kadriranih.