Crna Gora dobila novi haus festival, nastupa 60 DJ-eva

Program festivala biće podijeljen na dnevni i noćni, a odvijaće se na šest densflorova
187 pregleda 2 komentar(a)
Wild Beauty festival, Foto: Facebook
Wild Beauty festival, Foto: Facebook
Ažurirano: 09.11.2016. 18:14h

Potencijali festivalskog turizma u Crnoj Gori sve više se prepoznaju, pa smo dobili još jedan ljetnji muzički festival. "Wild Beauty" je festival haus muzike koji će se od 20. do 27. avgusta iduće godine održati u Tivtu i Kotoru, a ugostiće 60 internacionalnih DJ-eva kao što su X-Press 2, Full Intention, The Shapeshifters, Leni Fontana, Tol Pol i drugi.

Prema saopštenju organizatora na zvaničnoj Facebook stranici ove manifestacije, program festivala biće podijeljen na dnevni i noćni. Dnevni program će se od ponoći do 13 časova odvijati na plaži Movida u Tivtu, dok je noćni rezervisan za kotorsku diskoteku "Maximus", gdje će se održati i ceremonije otvaranja i zatvaranja "Wild Beauty" festivala.

Osim toga, biće organizovane i ekskluzivne žurke na bazenu i na brodu, parti katamaranu koji će se svakog dana otisnuti na pet sati "Sunčanog krstarenja". Organizatori obećavaju šest "densflorova", među kojima će biti Mejn flor i Marina flor na Movida plaži.

Trenutna cijena karte za "Wild Beauty" u pretprodaji je 168 eura, a ulaznice kojih će biti 1500 se mogu kupiti putem onlajn servisa "Ticket Jet". Žurke na brodu i bazenu nisu uključene u cijene.

Organizatori su saopštili da će se žurke na brodu održavati od 17 časova do 21.30, a broj karata je ograničen na 96. Ulaznice za žurke na brodu će biti puštene do kraja godine, a koštaće između 25 i 30 eura.

Organizatori su obećali da će organizovati i prevoz iz Tivta do Kotora, koji takođe nije uključen u cijenu festivalske karte, ali vjerovatno neće koštati više od dva eura po danu.

Iza festivala stoji Mjuzieek Digital Records, etiketa austrijskog DJ-a i promotera Roland Barte, inače čestog gosta After Beach festivala, koji se organizacijom elektronskih žurki bavi od 1992.

"Nemojte propustiti ovo! I da, ovo nije Ibica, ovo je nešto potpuno novo i skroz drugačije. Nevjerovatna zemlja sa fantastičnim plažama, jeftinim sobama, hotelima i restoranima. Iz gotovo svih krajeva Evrope možete doletjeti na tivatski, podgorički ili aerodrom u Dubrovniku. Nećete zažaliti što ste došli da se provedete sa nama, otvorite svoj um i uživajte uz setove nekih od najboljih DJ-eva u istoriji haus muzike", poručio je Barta putem Facebooka.

Mada je festival za svoje ime uzeo "Wild Beauty", slogan Ministarstva turizma za promociju crnogorskog turizma, za sada nije poznato da li su organizatori za to dobili blagoslov državnih institucija.

Na Facebook stranici festivala se navodi da su partneri ove manifestacije Afterbeach, servis za download plesne muzike Trackitdown, etiketa Super Charged i londonski klupski parti brend Connected i Timeles

Bonus video: