Pogledajte novi spot Emine Jahović i Amela Ćurića

"Uradili smo izuzetan posao, pjesma je fantastična, spota nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti" - zadovoljno kaze Amel
80 pregleda 0 komentar(a)
Amel Ćurić i Emina Jahović, Foto: Privatna arhiva
Amel Ćurić i Emina Jahović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.11.2016. 18:15h

Pjesma "Kost" duetska je numera pobjednik posljednjeg serijala muzičkog takmičenja "X Factor" Amel Ćurić i Emine Jahović.

Autor teksta je Miloš Roganović, dok muziku potpisuje crnogorski muzičar Marko Đurašević Mahoni, dok je visokobudžetan video spot poveren jednom od najpoznatijih hrvatskih reditelja Dariju Radušinu.

Spot je sniman filmskom kamerom i po najvišim standardima, a snimanje je trajalo cijeli dan i noć.

"Uradili smo izuzetan posao, pjesma je fantastična, spota nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti" - zadovoljno kaze Amel koji se moze pohvaliti i sve većim brojem fanova širom cijelog regiona.

Ni Emina ne krije zadovoljstvo povodom ove saradnje:

"Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pjesma "Kost", kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati!"

Bonus video: