Martin Škrelji pustio na Internet jedinstveni album Wu-Tanga

On je jutros pustio album njujorških repera putem "lajvstrima"
62 pregleda 1 komentar(a)
Martin Škrelji, Foto: Reuters
Martin Škrelji, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2016. 17:47h

Kontroverzni biznismen Martin Škrelji je ispunio obećanje i pustio na Internet album kultne rep grupe Wu-Tang "Once Upon A Time In Shaolin" koji je izdat u samo jednom primjerku. Škrelji, koji važi za najomraženijeg čovjeka u Americi, je obećao da će to učiniti ako Donald Tramp pobjedi na predsjedničkim izborima.

Biznismen poznat po ekstravagantnom načinu života je 2015. platio dva miliona dolara za jedini primjerak albuma Wu-Tanga i obavezao se da ga neće objavljivati javno 88 godina.

On je jutros pustio album njujorških repera putem "lajvstrima".

To što je ovaj album kupio čovjek koji se našao na udaru javnosti kada je povećao cijenu lijeka za sidu "Daraprim", koji proizvodi njegova kompnaija, za 5556 odsto, nije se svidjelo članovima Wu-Tanga, sa kojima je upao u medijski rat, a posebno sa Ghostface Killahom.

Škrelji je ranije izjavio da će pregovarati sa Wu-Tangom oko objavljivanja ovog albuma.

Kontroverzni biznismen više puta se zbog svog ponašanja nalazio u centru pažnje medija i javnosti.

Tako je bilo kada je javno ponudio Kanje Vestu 15 miliona dolara da bude jedini vlasnik reperovog albuma "The Life of Pablo".

Takođe je donirao 2700 dolara bivšem demokratskom predsjedničkom kandidatu Berniju Sandersu, nakon što ga je Sanders nazvao "poster dječakom za pohlepu", a prošlog mjeseca Škrelji je kazao da će na aukciju postaviti ponudu da ga jedna osoba udari u lice.

Bonus video: