Bojan i Suad idu na nastup DJ Yousefa u Maximusu

Dobitnici ulaznica biće oni koji najbrže pošalju mejl na adresu portal@vijesti.me sa ličnim podacima i brojem telefona
98 pregleda 0 komentar(a)
Yousef
Yousef
Ažurirano: 01.11.2016. 12:32h

Bojan Pešić i Suad Dizdarević dobili su set od po dvije karte za nastup remiksera DJ Yousefa u Maximusu u petak 6. novembra.

Oni su bili najbrži čitaoci koji su poslali tražene podatke (ime i prezime, broj telefona, matični broj) na e-mail adresu portal@vijesti.me i time osvojili po dvije ulaznice za nastup ovog izvođača.

Dobitnike će karte čekati na ulazu u diskoteku Maximus.

Yousefu će društvo za mix pultom praviti Martin Durutović, aka Proximus i Milo Kekić, aka Millok. Žurka će početi u 23 sata, a cijena ulaznice do ponoći iznosiće 6, nakon čega će posjetioci morati da izdvoje 9 eura za svoje mjesto na partiju.

Yousef je umjetnik koji nastavlja da se razvija sa savršenom lakoćom. Novi zvuci, novi razvoj i nove granice – malo je onih koji balansiraju muzičku zrelost tako energično i elokventno. Ostali su zapamćeni njegovi b2b nastupi sa legendama elektronske scene kao što su: Eats Everything, Carl Cox, Cassy, Laurent Garnier, Nic Fanciulli i Patrick Topping. Nastupajući širom planete stekao je svjetsku slavu, a prema mnogim kritičarima uzdigao je elektronsku scenu na viši nivo, čemu svjedoče i njegovi remiksi za velikane kao što su Carl Cox, Sven Vath, Jamiroquai, Moby, Moloko i Blakkat.

Martin Durutović, aka Proximus interesovanje za elektronsku muziku pokazao je još devedesetih godina. Vatreno krštenje imao je na nikšičkom Bedem festu, nakon čega se seli u Beograd gdje nastavlja svoju DJ karijeru nastupajući u popularnim klubovima kao što su: Underground, Plastic, Energija i Akademija. Nakon povratka u Crnu Goru, sa svojim kolegama Serhi-jem i Ffunk-om osniva DJ organizaciju Groove Alliance, koju publika pamti po fenomenalnim techno žurkama. Nastupao je na festivalima kao što su: Exit, Sea Dance, Refresh i Spring Break. Trenutno je u završnoj fazi opremanja studija u Podgorici, sa kojim paralelno radi i na svojoj produkciji.

Bonus video: