Šug Najt: Dr Dre je platio da me ubiju

Ono što je posebno pogodilo Najta, a što navodi u tužbi, je da i pored toga što je 37 kamera radilo u noćnom klubu u noći pucnjave, niko nije uhapšen
149 pregleda 0 komentar(a)
Šug Najt, Foto: Rapbasement.com
Šug Najt, Foto: Rapbasement.com
Ažurirano: 26.10.2016. 17:09h

Ozloglašeni hip hop mogul Šug Najt podnio je tužbu protiv kultnog repera i producenta Dr. Drea, optužujući ga da je unajmio plaćenog ubicu da ga usmrti.

Bivši direktor Death Row Recordsa tvrdi da je Dre platio čovjeka koji je ispalio sedam hitaca u Najta na žurci Krisa Brauna 2014. Najt navodi da su šerifi Los Anđelesa ispitali atentatora, poznatog pod pseudonimom Demijan, koji im je kazao da ga je unajmio Dre.

Ono što je posebno pogodilo Najta, a što navodi u tužbi, je da i pored toga što je 37 kamera radilo u noćnom klubu u noći pucnjave, niko nije uhapšen.

Dalje u tužbi Najt tvrdi da su Dre i kompanija "Universal", koja je objavila film o Dreovoj grupi NWA "Straight Outta Compton", platili Klea Slouna 300 hiljada dolara u januaru 2015. da dovrši Demijanov posao.

Sloun je priznao da je udario Najta u tuči do koje je došlo na parkingu "Tam's Burgersa" u komptonu, prije nego što se kontroverzni biznismen odvezao u kolima, usput povrijedivši Slouna i usmrtivši Terija Kartera.

Šug dalje u tužbi navodi i da ima dokaze da su "Universal" i Dre platili Slouna i Dvejna Džonsona 20 hiljada dolara za njihovu ulogu "tehničkih savjetnika" na filmu "Straight Outta Compton".

Bivši direktor Death Rowa je optužen za ubistvo Kartera i čeka suđenje, a prethodno se izjasnio kao nevin.

On takođe smatra da mi pripada 30 odsto od svega što je Dre za života zaradio, zbog doživotnog menadžerskog ugovora koji su njih dvojica potpisali.

Šug dalje u tužbi tvrdi i da je Dre više puta odlagao izlazak svog dugo očekivanog albuma "Detox" jer je to bila reperova taktika kako bi izbjegao plaćanje direktoru.

Bonus video: