Anita Popović predstavila spot za "Vrati se"

Pjesma je objavljena 14. februara, a plod je nastavka saradnje sa frontmenom “Divljih jagoda” Seadom Zeletom Lipovačom
293 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.10.2016. 15:35h

Crnogorska pjevačica Anita Popović promovisala je juče u Hard Rock Cafeu spot za aktuelni singl “Vrati se”.

Pjesma je objavljena 14. februara, a plod je nastavka saradnje sa frontmenom “Divljih jagoda” Seadom Zeletom Lipovačom. “U posljednje dvije godine sarađujem sa Zeletom, ovo je naš drugi singl, nastavak saradnje nakon što sam prepjevala hit Divljih jagoda, numeru “Marija”.

Obje pjesme objavljene su za izdavačku kući Croatia Records, pa se vrte i u regionu. Pjesma je snimana u Zagrebu, a video u predivnom prostoru Capital Plaze.

Tokom rada na spotu na mene je najveći utisak ostavio dio koji smo snimali na krovu jer se sa njega vidi Podgorica kao na dlanu. Takođe, sviđaju mi se i kadrovi sa projektorom”, kazala je na konferenciji za novinare Anita Popovići.

“Do sada smo uspjeli da ostvarimo veliki broj projekata značajnih ne samo za grad. Organizovali smo veliki broj događaja sa različitom tematkom, a danas predstavljamo projekat na koji smo ponosni, a to je saradnja sa mladom i perspektivom Anitom Popović“, istakla je predstavnica The Capital Plaza centra, Milica Mitić.

Anita je podsjetila da pjesma “Vrati se” govori o univerzalnoj temi - ljubavi.

"Iako smo se kroz tekst dotakli prevare, jer numera govori o ženi koja bezuslovno voli, ima ipak optimističan kraj. Dok je pisao tekst, Zele je razmišljao kako da oslovi tog čovjeka koji se vraća, pa se sjetio onog čuvenog “ptico selice” kako i počinje refren”, otkriva Popović.

Producent spota je NVO Horizont, režiju, montažu i fotografiju potpisuju Vladimir Toni Pendo i Danilo Pendo, za scenografiju i svijetlo je bio zadužen Iija Kaluđerović, a za dron Bane Kljajić.

Video je podijeljen u dva dijela - jedan u kome je Anita narator, dok se u drugom pojavljuju njena sestra Marija Ksenija Popović i maneken Mitar Filipović.

“Ovo je druga saradnja sa Anitom. Prije dvije godine smo sa njom snimali i spot za “Mariju”, a sa ovim videom nam je postavila novi izazov. Spot je vizuelno atraktivan, a koristili smo o dron”, kazao je Danilo Pendo.

Promociji je prisustvovao veliki broj Anitinih kolega među kojima su Nina Žižić, Marko Prentić, Saša Stojanović, Ilija Gojović, Ivana Martinović, Aleksandra Bučevac, kao i nesuđeni akter spota, bivši rukometaš Petar Kapisoda. Popovićeva je na kraju otkrila da joj je u planu da se u narednom periodu posveti svirkama, a najavila je i rad na autorskim pjesmama.

Galerija

Bonus video: