Vasilije i Krsto idu na trance žurku benda "Astral projection"

Astral Projection je elektronski muzički sastav iz Izraela koga čine dva velika umjetnika: Avi Nissim i Lior Perlmutter. Smatraju se za tvorce svog pravca, a najveći broj izdanja izlašli su upravo na njihovom lejblu Trust in Trance, pored koga izdaju i za poznate kuće kao što su: Transient UK, Avex, Blue Moon, Nova Tekk, TIP World
78 pregleda 0 komentar(a)
Astral projection
Astral projection
Ažurirano: 21.10.2016. 16:59h

Vasilije Krivokapić i Krsto Popović dobili su po dvije ulaznice za za večerašnju trance žurku elektronskog benda Astral projection u diskoteci Maximus u Kotoru.

Oni su bili najbrži čitaoci koji su poslali tražene podatke (ime i prezime, broj telefona, matični broj) na e-mail adresu portal@vijesti.me i time osvojili po dvije ulaznice za nastup ovog benda.

Dobitnike će karte čekati na ulazu u diskoteku Maximus.

Astral Projection je elektronski muzički sastav iz Izraela koga čine dva velika umjetnika: Avi Nissim i Lior Perlmutter. Smatraju se za tvorce svog pravca, a najveći broj izdanja izlašli su upravo na njihovom lejblu Trust in Trance, pored koga izdaju i za poznate kuće kao što su: Transient UK, Avex, Blue Moon, Nova Tekk, TIP World.

Ni ovoga puta elektronska kraljica nije iznevjerila kada je domaća podrška u pitanju. Mix pult sa čuvenim trance duom podijeliće: Aquapipe, Pashton Kutcher i Bee koji ne prestaju da iznenađuju svojim setovima nabijenim emocijama, snažnim ritmom i zavodljivim melodijama.

Ovo je prvi nastup trance velikana Astral Projection u Crnoj Gori i prva posjeta kotorskom klubu koji će, po svemu sudeći, postati sjajna pozornica za kulturu koja je na poseban način drugačija od drugih, a zove se Trance.

Posjetioci kotorskog kluba imaće priliku da uživaju u savršenoj kombinaciji goa i psychedelic zvuka, kome su izraelski magovi ostali dosljedni svih ovih godina i zbog čega se i dalje nalaze na samom vrhu trance scene, a kako kažu njihov zvuk je godinama postao melodičniji. Izraelski velikani uzbuđeni su pred sam nastup u elektronskoj kraljici u kojoj će poštovaoci njihove umjetnosti imati priliku premijerno da čuju nova izdanja muzičkih velemajstora.

Bonus video: