Djela vrijedna svjetskih produkcija

''Nevjerovatno je bilo raditi sa klincima iz Bora. Mislim da takvu energiju mogu da imaju samo djeca. S obzirom da je ovo naša najživahnija pjesma do sada, upravo ta energija nam je i trebala", istakao je Strajnić
0 komentar(a)
Stray Dogg, Foto: Privatna arhiva
Stray Dogg, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.10.2016. 13:40h

Srpska alternativna rok grupa iz Beograda "Stray Dogg" nakon godinu dana od objavljivanja poslednjeg, trećeg studijskog albuma „Come Along Wind“, pustili su u etar spot za numeru „Away“.

Pored užitka koji, fanovima ovog mladog izuzetno talentovanog benda, donosi njihova muzika, publika je u prilici da vidii kako kreativnost ovih mladih ljudi uz minimalne budžete stvara djela vrijedna svjetskih produkcija.

Spot je u Boru snimio Stefan Đorđević, a o glavnim junacima frontmen Stray Dogga, Dušan Strajnić kaže:

''Nevjerovatno je bilo raditi sa klincima iz Bora. Mislim da takvu energiju mogu da imaju samo djeca. S obzirom da je ovo naša najživahnija pjesma do sada, upravo ta energija nam je i trebala", istakao je on.

Bend "Stray Dogg" nastao je 2011. godine i za samo pet godina objavili su tri studijska albuma, prešli uzbudljiv put od svedenih, zavodljivih pop vinjeta do raskošno aranžiranih rok svita, ne prestajući da jure izazove.

Bend će uskoro objaviti numeru "Nebeska tema" Vlade Divljana, kojoj su nov život udahnuli za potrebe istoimenog dokumentaraca o preminulom muzičaru koji režira Mladen Matičević.

Bonus video: