Maria B ekranizovala pjesmu "Determination"

Muziku za ovu pjesmu potpisuju DJ i producent Regis i Božović, koja je takođe autorka teksta
61 pregleda 0 komentar(a)
Maria B, Marija Božović, Foto: Maja Kovijanić
Maria B, Marija Božović, Foto: Maja Kovijanić
Ažurirano: 14.10.2016. 15:39h

Crnogorska pjevačica Marija Božović snimila je singl “Determination”, za koji će video premijerno biti prikazan u ponedjeljak u 20 časova na regionalnom MTV-u.

Muziku za ovu pjesmu potpisuju DJ i producent Regis i Božović, koja je takođe autorka teksta, dok se za miks i master pobrinuo Jan Magdevski. Pjevačica je saopštila da je njen novi singl najbliži EDM bass zvuku.

“Determination je energijom, a prvenstveno time što je “based on a true story”, podstakla drugare iz studija Košnica da kreiraju spot. Konstruisali su raketu i jednu univerzalnu, slatkasto-gorku metaforu o svima nama koji se odlučno borimo u nastojanjima da nađemo tragove svog života. Inteligentnog života. Priču o tome da je najjača gravitacija ono što želiš. Ali i da se želje i maštanja ne ostvaruju tek tako. Ostvaruju se namjere. Hvala svima čije su namjere učvrstile moju da završim i izdam ovu pjesmu, kao i ostale koje ubrzo slijede. Misija se nastavlja! Stay tuned!“, kazala je Božović, koja nastupa pod pseudonimom Maria B.

Božović je početkom godine uz pomoć Indiegogo kampanje pokušala da snimi album, ali je, pošto je sakupila manje novca nego što joj je bilo potrebno za novo izdanje, kasnije najavila objavljivanje EP-a.

"Definitivno ću da ekranizujem pjesmu 'Determination', iz dva razloga. Prvo jer je to autobiografska priča o mom životu kroz muziku i čini mi se da će taj tekst možda nekome približiti mene. Drugi razlog je što će se EP zvati po toj pjesmi pa mi je logično da se snimi spot za nju", rekla je ona za Vijesti ranije.

Nakon premijere, očekuje se da video “Determination” bude uvršten na MTV-jevu top listu Domaćica, gdje je prethodni pjevačicin singl, „Misbehave“, stigao do druge pozicije.

Bonus video: