Drejk i Rijana ponovo raskinuli?

Kanadski reper i pjevačica sa Barbadosa su nakon mjeseci glasina u julu zvanično potvrdili da su u vezi
4 komentar(a)
Drejk i Rijana, Foto: Ibtimes.sg
Drejk i Rijana, Foto: Ibtimes.sg
Ažurirano: 11.10.2016. 18:15h

Drejk i Rijana nikako da se skrase, a njihova turbulentna veza svako malo puni novinske stupce. Izgleda da je par slavnih muzičara ponovo raskinuo vezu, ako je za vjerovatni navodima "E! Newsa".

Kanadski reper i pjevačica sa Barbadosa su nakon mjeseci glasina u julu zvanično potvrdili da su u vezi, kada su se poljubili na bini u Majamiju, a Drejk je zatim izjavio na dodjeli MTV nagrada da je od 22. godine zaljubljen u Rijanu.

Ipak, djeluje da su dani sreće i ljubavi prošli za slavni par. Tako tvrdi izvor blizak paru u izjavi za pomenuti sajt koji se bavi vijestima vezanim za slavne ličnosti.

"Rijana i Drejk se trenutno viđaju sa drugim ljudima. I dalje se vole, ali imaju toliko posla da ne mogu da se posvete jedno drugome", kazao je izvor.

Drejk je juče najavio da će u januaru iduće godine krenuti na evropsku turneju i možda je upravo to uništilo hemiju između njega i Rijane.

Njih dvoje će ostati prijatelji, a prema drugom izvoru bliskom reperu, Drejk se već viđa sa "selfi kraljicom", manekenkom Indijom Lav.

Tokom 2009. pojavile su se glasine da su Drejk i Rijana bili kratko u vezi, što je reper potvrdio godinu kasnije, a smatra se da je njegov hit "Fireworks" upravo posvećen toj romansi.

Bonus video: