Ljujđuraj izabrao takmičare iz Crne Gore za albanski „The Voice”

Tokom audicije u Ulcinju, Adrian je čuo pet takmičara, od kojih su dva, zahvaljujući njegovoj ocjeni, prošla
155 pregleda 3 komentar(a)
Adrian Ljuljđuraj, Foto: Facebook
Adrian Ljuljđuraj, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.10.2016. 14:49h

Ulcinjski muzičar Adrian Ljujđuraj odrabrao je dva takmičara iz Crne Gore koji će učestvovati u albanskoj verziji popularnog muzičkog šoua The Voice.

Ljuljđuraj koji je Albaniju 2013. predstavljao na Eurosongu, dobio je ponudu da bude i jedan od članova žirija i mentor, ali je, kaže morao da odbije taj angažman.

„Moram priznati da mi jeste žao, jer znam kako taj šou izgleda iz bliza. U sezoni 2012/13 bio sam pomoćni sudija tokom čitavog takmičenja. A što se ovogodišnjeg šoua tiče, ponudu nisam prihvatio jer sam tražio stan u Budvi, jahtu i kamion (smijeh). Naravno, šalim se, da budem dio šoua spriječile su me obaveze na poslu“, priznaje Ljuljđuraj.

Tokom audicije u Ulcinju, Adrian je čuo pet takmičara, od kojih su dva zahvaljujući njegovoj ocjeni, prošla. „Nažalost, malo se takmičara prijavilo, vjerovatno je većina njih angažovana za predizbornu kampanju, pa moraju da pjevaju kako im višebrojne crnogorske partije kažu“, našalio se na aktuelnu temu Ljuljđuraj.

„Što se tiče ovih petoro koji su imali hrabrosti da istupe iz ovih partijskih angažmana, moram da priznam da sam djelimično zadovoljan, jer sam očekivao i neku Cecinu pjesmu da izvedu, što se, nažalost nije desilo“, nastavlja u istom duhu Ljuljđuraj.

Talent takmičenja najčešće iznjedre sjajne pjevače, a Ljuljđuraj se nada da će tako biti i sa ovim „Mislim da bez obzira na kvalitet pjevača, što jedna poznata pjesma kaže „Show must go on“, kroz smijeh poručuje pjevač.

On je otkrio i šta bi zahtijevao od takmičara da je prihvatio da bude član žirija i jedan od mentora:

„Da sam član žirija, ne bih tolerisao kandidate koji pjevaju kao iz tuđe glave. Birao bih naravno one koji daju više (para)“, kaže Ljuljđuraj.

Ljuljđuraj je karijeru gradio bez učešća na ovakvim takmičenjima, iako smatra da su dobra odskočna daska za mlade pjevače.

Bonus video: