Nikšić na najljepši način "otvorio vrata" studentima

Nakon više od pet sati dobre svirke „Njegoševa ulica“ je utihnula
128 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2016. 07:52h

Nikšić je, tradicionalno, na najljepši mogući način „otvorio vrata“ studentima i poželio im dobrodošlicu.

Ulica „Novice Cerovića“ bila je mala da primi sve zainteresovane brucoše, ali i one čiji index je odavno zatvoren, koji su došli da se provesele uz svirku koju je organizovao Montenegro pub.

Veče je otvorio Vanja Radovanović sa „Miladin Šobić tribute bend”-om a omladina je pokazala da pjesme najpoznatijeg kantautora sa ovih prostora i dalje jednako bude emocije. Ređali su se Šobićevi hitovi, a publika i Radovanović pjevali su zajedno.

Onda je binu zauzeo mladi nikšićki sastav “Beer & Steel” koji je pokazao da Nikšić nije bio i ostao samo grad piva i čelika, nego i roka, ali i da grad pod Trebjesom ne treba da brine za kvalitetnu muzičku scenu.

Nakon mladosti nastupilo je iskustvo i članovi „Atomskog skloništa“, benda iz Pule koji traje četiri decenije, pokazali su šta je potrebno da se toliko opstane na muzičkoj sceni – kvalitet i samo kvalitet. Skoro dva sata njihove svirke bilo je malo publici koja je aplauzom i povicima dočekala i ispratila „atomce“, a hitove popu „Treba imat dušu“, „Pakleni vozači“, „Bez kaputa“, „Pomorac sam majko“...pjevali su svi.

I onda je atmosferu do usijanja doveo Alen Islamović. Ređali su se hitovi „Bjelog dugmeta“, a publika nije prestajala da pjeva.

Pjeva je Islamović i hitove Zdravka Čolića, Divljih jagoda, Indeksa, ali i „Prvi poljubac“ od Halida Bešlića. Nije zaboravio ni svoje pjesme, poput „30 kvadrata“, „Aida“, „Heroin“, koje je publika jednako dobro primila.

Nakon više od pet sati dobre svirke „Njegoševa ulica“ je utihnula.

Galerija

Bonus video: