NOVI VIDEO CRNOGORSKE PJEVAČICE

Nina Žižić otpjevala numeru za azerbejdžanski film

"Bila sam u Bakuu potpuno zbog drugog projekta, ali kako se ljudima iz agencije svidjelo kako pjevam, predložili su da snimim tu numeru za film", otkriva Nina
211 pregleda 0 komentar(a)
Nina Žižić, Foto: Fly Foto
Nina Žižić, Foto: Fly Foto
Ažurirano: 29.09.2016. 17:05h

Crnogorska pjevačica Nina Žižić izvela je numeru za azerbejdžansku romantičnu komediju “Pretjerana usklađenost”.

U pitanju je prva romantična komedija koja se u Azerbejdžanu snimila nakon deset godina, a premijera je najavljena za kraj 2016, zbog radnje filma koja se dešava u to vrijeme godine.

Žižićeva je u Bakuu za potrebe filma snimila numeru "Kiss You, Goodbye!", koja je prepjev azerbejdžanskog hita. Ona je ponudu da bude dio soundtracka pomenutog filma dobila zahvaljujući ivent agenciji “Peachline”, koja je predložila crnogorsku pjevačicu kao izvođača. Oni su Ninu zapazili 2013. godine na Eurosongu, kada je sa grupom “Who See” nastupila pjevajući “Igranku”.

"Bila sam u Bakuu potpuno zbog drugog projekta, ali kako se ljudima iz agencije svidjelo kako pjevam, predložili su da snimim tu numeru za film. Agencija “Peachline” bila je zadužena za logističku podršku oko filma, a kako ništa ne prepuštaju slučaju, moj dolazak u Baku odmah su iskoristili, ne samo da snimimo pjesmu, već i spot", prisjeća se Nina.

Kako kaže, ova numera azerbejdžanske autorke Ajtene Ismikhanove bila je veliki hit prije nekoliko godina u toj zemlji, a sama kompozitorka bila je oduševljena Nininom izvedbom.

"Postoji mogućnost da nastavimo saradnju, čak sam razmišljala da ovu numeru možda snimim na crnogorskom, međutim za nju mi treba zaista dobar tekst", ističe Nina.

Pored numere koju je otpjevala crnogorska pjevačica u filmu se pojavljuju još neke poznate pjesme.

Režiju za spot pjesme “Kiss You, Goodbye!” potpisuje Emin Mehtijev.

“Veoma sam ponosna što je pjesma koju sam otpjevala postala glavna numera filma. U pitanju je divna romantična komedija. Meni se pjesma veoma sviđa, a baš u mojoj izvedbi se čuje u odlučujućem momentu za likove”, kazala je Žižićeva, dodajući da nije znala kada će singl biti pušten.

"Premijera filma zakazana je tek za kraj godine, a kako je u pitanju balada najbolje vrijeme za njeno puštanje bilo je ili tada ili sad na jesen. Nijesam znala kakvi su im planovi, mejl od Azerbejdžanaca koji sam dobila prije neki dan prijatno me iznenadio i jedva sam čekala da i sama vidim kako je sve ispalo", priznaje Žižić.

Žižićeva koja je na sceni već desetak godina obećava da sa ovom numerom neće stati, već da će publiku uskoro obradovati novim singlom.