NAJAVIO PREMIJERU DVA SINGLA

Slavko Kalezić: Moja energija je ostala na nekih 19-20 godina

"Nekako mi je nestvarno da je prošlo deset godina, jer na primjer, radeći sa Leontinom Vukčević, koja ima dvadesetak godina, shvatio sam da smo u istoj energiji, kao i kad radim sa svojim kolegama u pozorištu. Moja energija je ostala na tih nekih 19-20 godina, a ja ću za par dana da napunim 31"
91 pregleda 37 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Facebook.com
Slavko Kalezić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 27.09.2016. 11:41h

Crnogorski glumac i pjevač, Slavko Kalezić, danas je na konferenciji za medije, održanoj u KIC-u “Budo Tomović” najavio obilježavanje deset godina karijere u podgoričkom klubu Mr. Stefan Braun, gdje će 29. septembra premijerno izvesti svoja dva singla "Sudnji dan" i "Freedom".

Pored Kalezića, medijima su se na konferenciji obratili i dizajnerka Marina Banović – Džuver i plesačica Leontina Vukčević, koje su ostvarile saradnju sa glumcem na ovom projektu.

"Nekako mi je nestvarno da je prošlo deset godina, jer na primjer, radeći sa Leontinom Vukčević, koja ima dvadesetak godina, shvatio sam da smo u istoj energiji, kao i kad radim sa svojim kolegama u pozorištu. Moja energija je ostala na tih nekih 19-20 godina, a ja ću za par dana da napunim 31", poručio je Kalezić.

On je istakao da mu je veoma drago što ima priliku da pleše sa, kako je kazao, najboljom plesačicom u Crnoj Gori, koja će ga pratiti sa Slavkom Paunovićem, ali i da se pohvali da je kostime za njegov šou, na obostrano zadovoljstvo, pripremila kreatorka Marina Banović - Džuver.

"Trebalo je da sarađujemo mnogo ranije, ali je Slavko putovao po svijetu i nisam ga mogla uhvatiti za moju samostalnu reviju "Tango, Da", ali su nam planovi bili veliki. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim, jer prije svega Slavko zna šta hoće i ima u glavi kako sve to treba da izgleda”, kazala je modna kreatorka, dodajući da je ona imala svoj kreativni prostor.

"On je osoba koja kada dođe, sa sobom ponese cijeli projekat sa zaokruženom pričom. On je ispred našeg vremena i neko ko sticajem okolnosti živi u Crnoj Gori, i mi jesmo srećni što smo ovdje, ali ja mislim da za ovakve umjetnike prostora ima i mnogo dalje”, uputila je komplimente glumcu, Banović – Džuver.

"Pred Slavkom je blistava budućnost, jer je ovo mali prostor za njega. Naša saradnja se neće završiti ovim projektom, jer je Slavko velika inspiracija za kreativce, a on je imao kapacitet da napravi i deset promjena tokom sat vremena šoua, a ne tri koliko smo pripremili", istakla je ona.

Lijepe riječi na račun Kalezića, imala je i Vukčević, koja je zadužena za plesni dio.

"Mogu da kažem da mi je puno srce, što sarađujem sa Slavkom. Mi smo i ranije sarađivali i uvjek kad bih radila sa njim bila bi to pozitivna energija. Mnogo sam naučila od njega kada su u pitanju scenski nastupi i gluma, ali i kako se ponašati na sceni. Veroma sam srećna što učestvujem u ovom projektu, ljudi će biti oduševljeni, biće veoma lijepo”, obećala je ona.