Audiostorm objavio EP za mađarsku etiketu

Na novom izdanju Audiostorma naći će se pet traka, od čega dva originala i tri remiksa koje su radili Neptun 505, Fractal Architect i Kollektiv SGP. EP će prve dvije sedmice biti dostupan ekskluzivno na Beatport servisu, a nakon toga i u drugim onlajn muzičkim prodavnicama
54 pregleda 0 komentar(a)
Audiostorm, Foto: Facebook.com
Audiostorm, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 12.09.2016. 17:57h

Audiostorm je nezaustavljiv. Podgorički producent i DJ, čije je pravo ime Ognjen Vuković, niže izdanje za izdanjem i nastavlja da opravdava titulu najvrijednijeg autora elektronske muzike u Crnoj Gori. On je danas objavio novi EP pod nazivom "Souls Connection" za mađarsku izdavačku kuću Stellar Fountain Records, koja ove godine slavi peti rođendan sa preko 200 izdanja pod svojim okriljem.

Na novom izdanju Audiostorma naći će se pet traka, od čega dva originala i tri remiksa koje su radili Neptun 505, Fractal Architect i Kollektiv SGP. EP će prve dvije sedmice biti dostupan ekskluzivno na Beatport servisu, a nakon toga i u drugim onlajn muzičkim prodavnicama.

"Trake su nastale ljetos kad sam bio najaktivniji. Radim puno,a inspiracija su dobra izdanja do sada, koja prolaze sasvim dobro sa podrškom od velikih imena, kao i kod publike", izjavio je Vuković za "Vijesti", aludirajući na podršku koja su njegove prethodno objavljene numere dobile od brojnih čak i svjetski poznatih imena elektronske scene kao što su Ernan Katanjo, Nik Voren, Maks Grejem, Gaj Džej...

Prije mjesec dana Vuković je objavio singl "Imagination Speak" za poznatu grčku etiketu Dopamine music, a iza sebe ima preko 200 produkcijskih radova. Na taj način, Audiostorm se našao na braniku novog talasa mladih DJ-eva i producenata u Crnoj Gori, koji su se u posljednje vrijeme svojim brojnim izdanjima, nastupima i organizacijom elektornskih žurki etablirali kao jedan od trenutno najznačajnijih muzičkih pokreta u državi.

"Radim na svom materijalu, remikse sam stavio u drugi plan, a upasti u klub najboljih izdavačkih kuća može se samo konstantnim prisustvom i izdavanjem, te održavanjem i poboljšanjem kvaliteta", otkriva tajnu svog uspjeha Vuković.

On je još ranije otkrio da će uskoro objaviti još jedan EP inspirisan južnoameričkom kulturom za londonski Lowbit Records, sa kojeg je kao najavni singl objavio numeru "Karma" koja se može poslušati na njegovoj Soundcloud stranici. Takođe sprema izdanje i za beogradsku etiketu Balkan Connection.

Novo izdanje će podgorički producent imati priliku da promoviše nastupima koji ga očekuju do kraja godine u Crnoj Gori, na kojima će miks pult dijeliti sa hrvatskom tehno legendom Petrom Dundovom 25. avgusta (Gecko - Ulcinj), te svjetskim velikanima Dejvom Simanom i Džonom Digvidom. Prije svega će se predstaviti grčkoj publici na Bloque festivalu koji će se odražti od 30. septembra do 2. oktobra u Kavali.

Bonus video: