Novogodišnja akcija: Svaka EXIT karta donosi morske festivale

Kako je najavljeno, EXIT će nekima od kupaca darovati i smještaj i prevoz za dvije osobe za Sea Dance i Sea Star festivale
76 pregleda 0 komentar(a)
Prošlogodišnji EXIT, Foto: EXIT
Prošlogodišnji EXIT, Foto: EXIT

EXIT je najavio veliku novogodišnju akciju, gdje se kupovinom ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 58 eura, na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24-25. maja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem avgusta biti održan na plaži Buljarica u Budvi.

Uslov za sticanje ulaznica za Exitove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak.

Registracija će važiti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do isteka akcije.

Kako je najavljeno, EXIT će nekima od kupaca darovati i smještaj i prevoz za dvije osobe za Sea Dance i Sea Star festivale.

EXIT festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo sa svojim bendom The Illegals , Sofi Tukker, The Selecter, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

Bonus video: