“Džej Džej Okoča”: Imamo najbolju publiku na svijet

"Mi smo bili dobri, oni su bili još bolji”
211 pregleda 1 komentar(a)
Džej Džej Okoča, Foto: Filip Roganović
Džej Džej Okoča, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.09.2016. 13:31h

Podgorički hip hop duo, “Džej Džej Okoča” sinoć je u Kusleovoj kući otvorio ovogodišnje izdanje Festivala internacionalnog teatra, a kako su i sami članovi sastava Poetik i Random priznali, to je bio jedan od njihovih najboljih nastupa.

“Znao sam da če da bude dobro kao na sve naše koncerte, ali ono sinoć nisam očekivao, ni da smo Method Man i Redman u sred Bruklina, što bi rekao Random”, kazao je za “Vijesti” Poetik, nakon koncerta.

“Zbog onoga ja pričam već odavno da imamo najbolju publiku na svijet. Mi smo bili dobri, oni su bili još bolji”, komentariše reper fanove iz prvih redova, koji su glasom ispratili gotovo sve pjesme, a najbučniji su bili tokom izvođenja numera “Kajzerslautern”, “Ajde jadan” I “Miči, miči”.

Pored pjesama sa starijih albuma “Niko nije spreman”, “I dalje niste spremni” i “Ticape”, Poetik i Random promovisali su i numere sa posljednjeg albuma “AB revolucija”.

Ljubitelji podgoričkog hip hopa pokazali su da znaju tekstove i nedavno ekranizovanih “Droga, Seks, Titex” i “Frizeraj”, ali su najbolju atmosferu napravili uz “Momci”, “Doma savijam” i “Od Skadra do Drača", nakon koje su reperi sa bine poručili da oni koji planiraju da upišu srednju školu to učine u Tuzima, jer “tamo ne mora da se uči”.

“Hvala publici što nisu ništa polomili kad su ulećeli na binu kod nas na kraju. Hvala Monu koji nas je ispratio za miks pultom i Šomiju što je uveličao događaj svojim jedinstvenim prisustvom”, poručio je Poetik, koji je iskoristio priliku i da se zahvali organizatorima FIAT-a na pozivu.

Na pitanje da li su zadovoljni i tehničkim dijelom, reper je odgovorio da uvijek može bolje.

“Očekivali smo bolje ozvučenje, na nivou prošlih koncerata na FIAT-u, kada su nastupali Let 3 i Glembajevi, ali nema veze. Izvukli smo više od maksimuma iz dostupnog. Možda organizatori nisu očekivali onoliko ljudi”, rekao je on.

Kada je u pitanju mišljenje publike, jedine kritike koje su se mogle čuti bile su na račun male količine pića dostupnog u okviru dvorišta Kuslevove kuće.

Bonus video: