Telekom zove na koncert Fatboy Slima u Tirani

„Za jedan broj korisnika obezbijeđene su VIP ulaznice i put”
53 pregleda 1 komentar(a)
Fatboy Slim, Foto: Shutterstock
Fatboy Slim, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.09.2016. 17:55h

Tradicionalni Electronic Beats festival neće se ove godine održati u Podgorici, saopštili su iz Crnogorskog Telekoma koji stoji iza ovog događaja. Iz ove kompanije "Vijestima" je rečeno da će se ove godine u regionu održati manje događaja nego prethodnih, a umjesto toga centralna manifestacija biće gostovanje kultnog britanskog DJ-a i producenta Fatboy Slima (na slici) u Tirani u petak, 9. septembra. To međutim ne znači da ubuduće neće biti ovog događaja u glavnom gradu Crne Gore, uvjeravaju iz Telekoma.

"Zbog velikog ribrendinga Telekom Albanije, ove godine je glavni događaj u Tirani, pa je Crnogorski Telekom odlučio da tim povodom pozove i sve svoje korisnike da budu dio ovog muzičkog događaja, a za jedan broj korisnika je obezbijedio i nagrade - VIP ulaznice i put do glavnog grada Albanije. Podgorica je bila na mapi Electronic Beatsa prethodnih godina i nastaviće da bude i u narednom periodu", stoji u saopštenju dostavljenom "Vijestima".

Osim Fatboy Slima, u Tirani će na Trgu Majke Tereze sa početkom od 18 sati nastupiti i Bebe Redžu, kao i britanski elektro soul duo Honne.

Electronic Beats je internacionalni muzički program u organizaciji Dojče Telekoma, koji je prethodnih godina u Podgorici ugostila svjetski aktuelne i poznate izvođače kao što su Zenker Brothers, Disclosure, Moderat, Džesi Ver, Karin Park i drugi.

Bonus video: