Marina i Boško idu na nastup italijanskog DJ i producenta Luiđi Madona

Iz "Maximusa" je saopšteno da je gostovanje napolitanskog DJ-a tek prvo u nizu u okviru tehno serijala koji bi trebalo u Kotor da privuče brojne svjetske zvijezde ovog žanra u narednom periodu
76 pregleda 0 komentar(a)
Refresh Maximus, Foto: Maximus
Refresh Maximus, Foto: Maximus
Ažurirano: 02.09.2016. 13:25h

Boško Damjanović i Marina Mićunović su dobitnici po dvije karte za nastup italijanskog DJ i producenta Luiđi Madona. Oni su najbrže poslali mejl sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom na portal@vijesti.me.

Jedan od najvrijednijih aktera aktuelne tehno scene, italijanski DJ i producent Luiđi Madona gostovaće u petak 9. septembra u kotorskoj diskoteci "Maximus". Talentovani DJ u Crnu Goru stiže nakon nastupa u Italiji i Velikoj Britaniji gdje ga publika posebno voli, a uoči gostovanja na prestižnom holandskom Awakenings festivalu sa legendarnim Džozefom Karpijatijem. Biće to njegov prvi nastup u našoj zemlji, cijena ulaznice do ponoći će koštati pet, a nakon toga osam eura. Kao domaća podrška uz italijansku tehno zvijezdu će nastupiti i srpski DJ Speedy kao i predstavnik crnogorske scene P.S. , član kolektiva Groovy Castel Nuovo.

Madona se u elektronsku muziku zaljubio 1996, sa 11 godina i vrlo brzo se našao za miks pultom. Njegov talenat je brzo prepoznat, pa već od 2008. počinje da objavljuje muziku za poznate etikete kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8, nastupa sa legendama kao što su pomenuti Karpijati, Ben Sims, Par Grindvik i drugi.

Iz "Maximusa" je saopšteno da je gostovanje napolitanskog DJ-a tek prvo u nizu u okviru tehno serijala koji bi trebalo u Kotor da privuče brojne svjetske zvijezde ovog žanra u narednom periodu.

Bonus video: