Volonteri i Bedem fest obnovili saradnju

Ovogodišnji, sedmi po redu, Bedem fest, koji se održava pod sloganom “Vjeruj” okupiće 22 imena, a više od pola njih će imati prvi nastup u Crnoj Gori ili prvi festivalski
89 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2016. 13:23h

Volonteri Crne Gore obnovili su saradnju sa Bedem festom i ove godine će nastaviti tradiciju učešća u organizaciji pomenutog festival koji će se održati u period od 25. do 27. avgusta.

“Obaveze koje smo preuzeli su čišćenje festivalskog prostora i održavanje higijene u kampu. Zahvaljujemo se organizatorima Bedem Festa, pogotovo Petru Šundiću, koji je jedan od rijetkih ljudi u Crnoj Gori koji cijeni i uviđa značaj volonterskog rada, i koji svojim iskrenim trudom i željom održava tradiciju održavanja Bedem Festa i daje doprinos kulturi u Nikšiću. Veoma nam je drago što sa organizatorima festival dijelimo istu misiju i cilj, a to je doprinos lokalnoj zajednici”, navodi se u saopštenju Volontera Crne Gore.

Ovogodišnji, sedmi po redu, Bedem fest, koji se održava pod sloganom “Vjeruj” okupiće 22 imena, a više od pola njih će imati prvi nastup u Crnoj Gori ili prvi festivalski. Nastupiće Aerodrom, Drugi Način, S vremena na vreme, Zoster, E-Play, Frenkie, Irie FM, Kralj Čačka, Laka, Škrtice, Šank, Alex Kelman, Bitipatibi, Bo, Džej Džej Okoča, Gomila Nesklada, Nežni Dalibor, Degeneza, Empathy Soul Project, From Another Mother, Tight Grips.

I ove godine za posjetioce Bedema obezbjeđen je kamp, gdje će boravak biti besplatan, a koji će biti smješten na livadi ispod tvrđave gdje je festival održan prošlog ljeta.

Galerija

Bonus video: