Luka i Aleksandar idu na nastup DJ-a Olivera Heldensa

Holandski DJ i producent Oliver Heldens nastupiće u srijedu 10. avgusta u budvanskoj diskoteci "Top Hill", a cijena ulaznice košta 30 eura
74 pregleda 0 komentar(a)
Oliver Heldens, Foto: Facebook
Oliver Heldens, Foto: Facebook
Ažurirano: 09.08.2016. 18:08h

Aleksandar Vučinić i Luka Rakočević idu na nastup čuvenog holandskog DJ-a i producenta Olivera Heldensa u Top Hill-u, 10 avgusta.

Oni su najbrži čitaoci, koji su poslali na mail portal@vijesti.me tražene podatke (ime, prezime, broj telefona, matičan broj) i osvojili su set od dvije karte za nastup Heldensa.

Holandski DJ i producent Oliver Heldens nastupiće u srijedu 10. avgusta u budvanskoj diskoteci "Top Hill", a cijena ulaznice košta 30 eura.

Heldens je mladi DJ u usponu, koji je karijeru počeo sa 18 godina kad je potpisao prvi diskografski ugovor sa Spinnin' Recordsom. Pažnju šire javnosti skrenuo je 2013. kada je objavio svoj do sada najveći hit "Gecko" za Tiestovu etiketu Musical Freedom Records, a naredne godine izdao je novu verziju "Gecko Overdrive" gdje se u ulozi gostujućeg vokala našla kantautorka Beki Hil. Ova numera dobila je pohvale od DJ-a BBC radija Pit Tonga i debitovala na prvom mjestu britanske dens top liste i nacionalne liste singlova.

Heldens je poznat po energičnim setovima i karakterističnom načinu plesanja poznatom kao "Bunny Dance".

Bonus video: