Milica, Marko, Jelena, Ivan i Mladen idu na Lake fest!

Oni su bili najbrži čitaoci koji su poslali tražene podatke (ime i prezime, broj telefona, matični broj) na e-mail adresu portal@vijesti.me i osvojili su po jednu kartu za sve dane festivala
0 komentar(a)
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.08.2016. 13:37h

Mladen Ulićević, Marko Karanikić, Milica Popović, Ivan Radulović i Jelena Delić idu na Lake fest u Nikšiću!

Oni su bili najbrži čitaoci koji su poslali tražene podatke (ime i prezime, broj telefona, matični broj) na e-mail adresu portal@vijesti.me i osvojili su po jednu kartu za sve dane festivala.

Uz kartu su dobili i i po vaučer za hranu ili piće u vrijednosti od 20 eura koji se mogu koristiti svakog dana festivala. Organizator će kontaktirati nagrađene o načinu uručivanja nagrade.

Učesnici festivala, koji svake godine posjeti na hiljade posjetilaca iz Crne Gore i regiona, su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga i instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF, Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz, M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Majke, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon, Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off Duty i Justin’s Johnson.

Bonus video: