Novine na Lake festu: Video bimovi, novi standardi za kamp...

Kontrola na ulazu biće dvostruko povećana, a organizatori apeluju na posjetioce koji će dolaziti automobilima da blagovremeno pronađu parking pošto je ograničen broj parking mjesta
56 pregleda 2 komentar(a)
Lake fest Guano Apes, Foto: Luka Zeković
Lake fest Guano Apes, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.08.2016. 13:51h

Zbog velike zainteresovanosti za ovogodišnji Lake fest, koji će se na jezeru Krupac kod Nikšića održati od 11 do 14.avgusta, donijete su značajne promjene na festivalskom prostoru, počev od uređenja do proširenje prostornih kapaciteta.

“U odnosu na prethodnu godinu, znatno je uvećan kvalitet kako ozvučenja tako i osvjetljenja, uključujući i nova tehnička rješenja poput uvođenja video bimova. Budući da je zainteresovanost za kamp mnogo veća u odnosu na prethodne godine prostor se uređuje po ekološkim standardima sa povećanim nivoom higijene. Novina je ta to će svaki kamper na ulazu u kamp, dobiti tri kese za odlaganje otpada”, saopštili su organizatori uz napomenu da kampere očekuju i dnevni programi sa izuzetno zanimljivim iznenađenjima.

Kontrola na ulazu biće dvostruko povećana, a organizatori apeluju na posjetioce koji će dolaziti automobilima da blagovremeno pronađu parking pošto je ograničen broj parking mjesta.

Cijena kompleta ulaznica, za festival koji će od 11 do 14.avgusta održati na jezeru Krupac, iznosi 25 eura, dok je cijena jednodnevne ulaznice deset eura.

Učesnici festivala, koji svake godine posjeti na hiljade posjetilaca iz Crne Gore i regiona, su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga i instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF, Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz, M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Majke, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon, Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off Duty i Justin’s Johnson.

Bonus video: