Poznato vrijeme nastupa 22 izvođača

Crnogorsku scenu predstavljaće grupe Gomila Nesklada i Džej Džej Okocha
69 pregleda 1 komentar(a)
Sa Bedem festa, Foto: Miloš Zvicer
Sa Bedem festa, Foto: Miloš Zvicer
Ažurirano: 05.08.2016. 14:52h

Ovogodišnji Bedem fest “Vjeruj“ donijeće dobre zvuke za sve generacije. Na spisku su se našla pažljivo odabrana 22 izvođača, od čega 12 premijernih nastupa, raspoređenih žanrovski, energetski, po bojama i zvuku.

“Muzika je u centru pažnje Bedem festa i tom segmentu poklonili smo veliku pažnju. Otuda i premijerni nastup dječijeg hora JU Muzička Škola “Dara Čokorilo” na nekom festivalu. Osim muzike, na otvaranju festivala sa ponosom ćemo predstaviti i naše sjajne paraolimpijce, čime ćemo im na autentičan način poželjeti puno uspjeha u Rio na paraolimpijske igre”, saopštili su iz ogranizacije.

Srednje i starije generacije moći će da uživaju u notama kultnih klasika, kao što su grupe S vremena na vreme, Aerodrom i Drugi Način, dok će mladi biti u prilici da čuju bendove poput IRIE FM-a, E Play-a, Bitipatibi, Nezni Dalibor.

Crnogorsku scenu predstavljaće grupe Gomila Nesklada i Džej Džej Okocha.

Kao dobru vijest iz organizacije su najavili i organizovan prevoz autobusom iz primorskih gradova, sa sjevera i iz Podgorice.

“Zainteresovani se mogu javiti na facebook stranici Bedem fest-a, a konkretnije informacije sa tačnim rasporedom polaska i odlaska objavićemo u narednim danima na našem sajtu www.bedemfest.me, u zavisnosti od zainteresovanosti posjetilaca za ovu vrstu aranžmana”, ističu iz organizacije.

Jednodnevne ulaznice za sedmi Bedem fest već su u prodaji i mogu se nabaviti u svim gradovima Crne Gore i Srbije na prodajnim mjestima Tobacco S Press-a http://www.gigstix.me/prodajnamreza ;http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice po cijeni od 5,00 e.

Takođe, posjetioci će karte moći kupiti i na licu mjesta, pred sam ulazak na festival, a u prodaji su samo jednodnevne ulaznice. Obezbijeđen je i kamp u podnožju bedema.

Bonus video: