Promo Bedem festa: Go Future "zagrijavao" atmosferu na maloj sceni

Prodaja ulaznica za Bedem fest, na kome će u toku tri večeri nastupiti 22 izvođača, a više od pola njih će imati prvi nastup u Crnoj Gori ili prvi festivalski, počela je prije nekoliko dana. Jednodnevne ulaznice po cijeni od pet eura mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Tobaccos u svima gradovima Crne Gore, kao i na samom ulazu na festival
57 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2016. 12:19h

Zagrijavanje za Bedem fest, koji će se održati od 25 do 27.avgusta pod sloganom „Vjeruj“, već je počelo. Na maloj sceni gradske tvrđave, mjestu odakle je prije sedam godina krenuo Bedem fest, održan je svojevrstan promo intro, a za dobro raspoloženje i muzičko vizuelni performans pobrinula se ekipa „Go Future“ iz Podgorice koja je ljubiteljima elektronskog i eksperimentalnog zvuka pružila dobru zabavu do ranih jutarnjih časova.

„Ovogodišnje izdanje Bedem festa neće imati zaseban elektro stage, kao što je to bio slučaj prošle godine. Zato smo se odlučili da svim ljubiteljima elektronske muzike poklonimo jedno nezaboravno veče na drevnim zidinama, što čitavoj priči daje poseban šarm i autentičnost”, saopštili su organizatori Bedem festa.

Organizatori promo intro bili su Opština Nikšić i NVO "Pro Futuro" u sklopu Programa podrške razvoju kulture.

Prodaja ulaznica za Bedem fest, na kome će u toku tri večeri nastupiti 22 izvođača, a više od pola njih će imati prvi nastup u Crnoj Gori ili prvi festivalski, počela je prije nekoliko dana. Jednodnevne ulaznice po cijeni od pet eura mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Tobaccos u svima gradovima Crne Gore, kao i na samom ulazu na festival.

Pored stare rokenrol garde, Drugi način, S vremena na vreme i Aerdrom, na Bedem festu će nastupiti i Bo, Maja Cvetković iz E-play benda, Una Gašić iz Bitipatibi-ja, Frenkie, Irie FM, Zoster, Laka, Škrtice, Alex Kelman, Kralj Čačka, Gomila nesklada, Džej Džej Okoča, Šank, Nežni dodir, Tight Grips, Another Mother, Degeneza, Empty Soul Project, a na sceni će se naći i dječiji hor Muzičke škole “Dara Čokorilo” iz Nikšića.

I ove godine za posjetioce Bedema biti obezbjeđen kamp, gdje će boravak biti besplatan, a novina je organizovanje slikarske kolonije 'Pogled sa Bedema' koja će ugostiti deset slikara - pet afirmisanih i pet neafirmisanih koji će prikazati svoje viđenje Bedema.

Galerija

Bonus video: