Hurts održali tonsku probu, najavljeno ljepše vrijeme

Organizatori su saopštili da su meteorolozi najavili subotnje veče bez padavina, a kapije festivala će se kao najavljeno otvoriti u 19 časova
2 komentar(a)
Hurts Sea Dance, Foto: Sea Dance
Hurts Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 16.07.2016. 13:06h

Britanski bend Hurts nastupiće večeras na glavnoj festivalskoj bini za završnicu trećeg Sea Dance festivala.

Teo i Adam održali su oko 14 sati tonsku probu a nakon toga se i družili predstavnicima medija. Dvojac je istakao da se jako raduje nastupu na festivalu, nako kome će publika imati priliku da čuju kultne hitove kao što su "Wonderful Life", "Miracle", "Stay"...

"Glavnu binu pohodiće i legenda "chill-out" elektronske muzike Banco de Gaia, te ultimativne bass zvijezde Zomboy i Shy FX! Rajsku plažu predvodiće živa ikona tehno muzike Jeff Mills, čiji nastup u samoj završnici od 4 časa iza ponoći je već proglašen za hodočašće svih ljubitelja elektronske muzike koji Čarobnjaka iz Detroita nikad nijesu gledali u ovakvom ambijentu, na svega nekoliko koraka od mora. No Sleep Dance Paradise pripremaće najbolji domaći i regionalni tehno magovi kao što su Marko Nastić, Mladen Tomić, Haris, Proximus & Raven i drugi.", navode organizatori.

Juče najavljen nastup Lee Dobričić, pomjeren je danas za 16 sati kada će zavrtjeti svoje ploče na No Sleep Dance Paradise bini.

Organizatori su saopštili da su meteorolozi najavili subotnje veče bez padavina, a kapije festivala će se kao najavljeno otvoriti u 19 časova.

Preporučuje se toplija i slojevita garderoba, jer su noći na Jazu uvijek svježije.

Bonus video: