Skrillex sletio u Tivat, spreman za spektakl na Jazu!

"U prisustvu brojnog tima i vidno raspoložen, Skrillex se uputio ka limuzinama prema hotela gdje će se pripremiti za večerašnji spektakl života na Jazu", saopštili su organizatori Sea Dance-a
258 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 14.07.2016. 15:41h

Najveći elektronski producent današnjice i apsolutna muzička ikona Skrillex, koji će svojim spektakularnim nastupom večeras otvoriti treći Sea Dance festival na Jazu, stigao je na tivatski aerodrom u privatnom avionu, saopštili su organizatori Sea Dance-a.

"U prisustvu brojnog tima i vidno raspoložen, Skrillex se uputio ka limuzinama prema hotela gdje će se pripremiti za večerašnji spektakl života na Jazu! Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi. U Budvu su stigli i brojni drugi muzičari koji večeras nastupaju na Jazu, kao što su belgijski hitmejker Lost Frequencies, južnoafrička house zvezda Black Coffee, legenda drumandbassa Goldie, beogradska grupa S.A.R.S, londonski bass duo My Nu Leng u pratnji Dread MC-a, Na festivalskim blagajnama u prodaji su i jednodnevne ulaznice po aktuelnoj cijeni od 25 eura po danu", kazali su organizatori.

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija došli su u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji se održava od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz. Prvi kamperi već danima pristižu na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se u večeras od 19h, za najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na sedam festivalskih bina i muzičkih zona! Tokom tri festivalska dana očekuje se oko 70.000 posjetilaca, kao i porast ukupne turističke sezone. Najveći broj posjetilaca ove godine dolazi iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo prvi put da posjete Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije, saopštili su organizatori.

VIP Ponuda na festivalu

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svjetskih zvijezda i svojih omiljenih izvođača žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odjeljku iznad Mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Pradise bine itd. Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 70 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Nezaboravno druženje u Sea Dance festivalskom kampu

Kamp se nalazi na samoj obali, svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu.

"Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampova, čime ovaj koncept festivalskog ljetovanja postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta! Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredijele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mjesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbijediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni", saopštili su organizatori.

Zamjenska mjesta na festivalu

Zamjenska mesta za festivalske narukvice ove godine rade od utorka, kako bi posjetioci izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana! Sea Dance festival vaučer potrebno je zamijeniti za festivalsku narukvicu koja korisniku omogućava ulazak na festivalski prostor. Prilikom zamjene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva. Zamjenski šalteri na recepciji kampa Sea Dance festivala, počeće sa radom od utorka u terminu od od 10 sati i radiće bez prekida. Zamjenska mjesta na samom ulazu na festival za zamjenu vaučera, radiće u sljedećim terminima: Četvrtak, 14. jul, od 10h do 03h / Petak, 15. jul, od 16h do 03h / Subota, 16. jul od 17h do 03h. Svim posjetiocima festivala savetuje se da zamijene svoj vaučer za narukvicu prije početka festivala, jer se očekuju ogromne gužve na zamjenskim mjestima, pogotovo prvog dana festivala, u četvrtak, 14. jula.

Ulazi

Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno - za dnevni i večernji dio programa festivala. Svakog dana posjetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji dio nastupa. U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u 3 sata poslije ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na festival.

"Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, apelujemo na posjetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju. U toku jedog dana možete ući na festival samo jednom za dnevni program, i samo jednom za večernji program. Ukoliko izađete osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija, kako bi se izbjeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival", kazali su organizatori.

Prevoz na festival

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, obezbijeđen je organizovani autobuski prevoz iz svih crnogorskih gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja festivala, a koji će se odvijati svakodnevno od 14. do 16. jula.

"Planirani su organizovani polasci: Autobusi iz Nikšića, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu ispred hotela Onogošt u 16 časova. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Danilovgradu, u 16:30 sati glavni kružni tok na magistrali, Podgorici u 17 časova ispred Delta City-a, i Cetinju u 17:30 sati sa autobuske stanice. Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 17 sati sa platoa kod Male plaže. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Baru, u 17:45 časova ispred sportskog centra Topolica, i Petrovcu u 18:15 sati kod autobuske stanice. Autobusi iz Bijelog Polja, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu ispred ispred hotela Bijela rada u 14:30 časova. Na ruti ka Jazu autobusi će stajati i preuzimati putnike u Mojkovcu, u 15:10 časova preko puta autobuske stanice, i Kolašinu u 15.30 časova sa autobuske stanice. Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 18 časova ispred sportskog centra u Igalu preko puta Instituta. Na putu ka Jazu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18:45 sati sa stare autobuske stanice u centru. Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 14. do 16. jula, kretaće ka Jazu u 18:30h ispred TC Kamelija. Vrijeme dolaska svih autobusa na plažu Jaz je u 19 časova sa svih relacija, a povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je u 05 sati ujutro. Cijena povratne karte iz Podgorice je 10 eura, Cetinja 7, Nikšića 14 eura, Danilovgrada 12 eura, Bijelog Polja 17 eura, Mojkovca 15 eura, Kolašina 14 eura, Ulcinja 12 eura, Bara 10 eura, Petrovca 8 eura, Herceg Novog 10 eura, Kotora 7 eura, i Tivta 7 eura. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska", saopštili su organizatori.

Autobuski prevoz Jaz - Budva

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva - Jaz, biće organizovan autobuski i taksi prevoz.

Svi polasci iz Budve autobusima "Lalatović travel" biće organizovani sa stajališta u ulici Trg Slobode kod hotela Slovenska plaža (odmah pored Tre Canne) i cijena karte za jednu vožnju iznosiće 1.5 eura i kupovaće se kod vozača

Red vožnje

Polasci svakog dana tokom trajanja festivala, od 14. do 16. jula i to:

  • na svakih sat vremena u periodu od 10-18h
  • na svakih 20 minuta u periodu od 18-22h

Povratak sa Jaza

  • na svakih 30 minuta u periodu od 2-5h
  • (po potrebi) na svakih 30 do 60 minuta od 5 - 7h

"Palma taxi" je ovogodišnji partner festivala, a njegovo stajalište će se nalaziti u Mediteranskoj ulici kod hotela Tre Canne ili na poziv broja 19550, 19577 i 068019577, a cijena vožnje u jednom pravcu iznosi 7 eura.

Parking za posjetioce festivala

Za sve posejetioce koji žele na festival doći sa svojim vozilima predviđen je parking na tri lokacije. Parking na samom prostoru Jaza u blizini festivalske zone - po cijeni od 10 eura na dan. Broj parking mjesta je veoma ograničen - i mogućnost parkinga rezervisana je samo tokom dana do 3 časova. Parking na prostoru Mega marketa - na 800 metara od Jaza - po cijeni od 5 eura na dan, kao i parking na oko 1.9 km od Jaza po cijeni od 3 eura na dan.

Galerija

Bonus video: