Sea Dance: Kapije se u četvrtak otvaraju u 19 sati

Zamjenska mjesta za festivalske narukvice rade od utorka, kako bi posjetioci izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana
81 pregleda 3 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 13.07.2016. 14:59h

Cijena ulaznice za sve dane Sea Dance festivala od danas je 74,99 eura, dok karte za jedan dan pojedinačno koštaju 25 eura. U prodaji su i jednodnevne ulaznice za VIP zonu po cijeni od 70 eura, kao i VIP Gold paket ulaznica od 200 eura za sve dane festivala čiji kupci će uživati pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP terasi, VIP odjeljku iznad Mejn stejdža i na Dance Paradise bini.

Zamjenska mjesta za festivalske narukvice rade od juče, kako bi posjetioci izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana. Zamjenski šalteri na recepciji festivalskog kampa su počeli sa radom juče i radiće bez prekida. Zamjenska mjesta na samom ulazu u festival radiće u četvrtak od 10 do 3 sata, dan kasnije od 16 do 3, a u subotu od 17 do 3 sata.

Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno. Svakog festivalskog dana posjetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova. Za večernji program kapije će se otvarati od 19 časova, a zatvarati u tri sata poslije ponoći.

Za posjetioce festivala predviđena su i tri parkinga. Parking na samom prostoru Jaza u blizini festivalske zone koštaće 10 eura na dan, a broj mjesta je ograničen. Parking na prostoru Mega marketa (800 metara od festivala) koštaće pet, a parking na oko 1,9 kilometara od Jaza tri eura na dan.

Tokom trajanja festivala posjetioci će imati i mogućnost korišćenja M:tel WiFi vaučera za jedan, tri ili sedam dana po cijenama od jedan, dva i pet eura. Biće moguće i kupiti m:go turist 2016 paket sa mogućnošću aktivacije 15 dana Interneta. Prva aktivacija je besplatna, dok se svaka naredna naplaćuje 4,9 eura.

Bonus video: