Sa crnogorskom publikom se dobro razumijemo

"Pošto je klupska svirka u pitanju sviraćemo koliko god budemo mogli"
0 komentar(a)
Zemlja Gruva, Foto: Privatna arhiva
Zemlja Gruva, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.07.2016. 14:04h

Beogradska alternativna pop atrakcija Zemlja gruva večeras će nastupiti u nikšićkom "Montenegro pabu" od 22 sata, a ulaz će biti besplatan.

Srpski bend sinoć je svirao u Tivtu na trgu Kamelija, a noćas ga očekuje prva klupska svirka u Nikšiću, gdje će publika biti u prilici da uživa u njihovim hitovima kao što su "Najlepše želje" i "Nisam znala da sam ovo htela", ali i da čuje pjesme sa nedavno objavljenog novog izdanja "Šta stvarno želiš?".

"Pošto je klupska svirka u pitanju sviraćemo koliko god budemo mogli. Baš volimo klupske svirke, pa se nadamo dobroj atmosferi. Biće tri ili četiri pjesme sa novog albuma, ne bismo da se opterećujemo puno sa tim, jer je taj materijal još svjež, pa malo dok se još uši naviknu na te stvari", objasnila je u razgovoru za "Vijesti" Ana Đurić Konstrakta, jedna od pjevačica Zemlje gruva.

Ona je istakla da Beograđani sa crnogorskom publikom imaju odličan odnos i razumijevanje, te da vole da sviraju u ovim krajevima. Nikšićani su već imali prilike da ih čuju na Lake festu 2012. kada su praktično bili na početku karijere. Ipak, Konstrakta kaže da neće imati više nastupa u Crnoj Gori do kraja ljeta.

Kada je u pitanju aktuelni album, objavljen prije par sedmica, Konstrakta je kroz smijeh istakla da su do nje došle samo pozitivne reakcije.

"Mislim da taj album ne pali na prvo slušanje, već mu treba dati malo vremena dok se svare neki tekstovi. Mi smo sami zadovoljni našim učinkom i nadamo se da ćemo doprijeti do publike i razumjeti se",iznijela je očekivanja pjevačica.

Zemlja gruva je album najavila spotom za pjesmu "Đango 4K", a na sljedeći video čekaće se do septembra.

"Pustićemo sad malo da se album preslušava preko ljeta, a onda ćemo da krenemo da puštamo spotove, jer mislimo da svaka pjesma zaslužuje video interpretaciju. Naravno, taj plan zavisi od mnogo faktora, prije svega finansijskih, ali zaista ćemo dati sve od sebe da svaku ekranizujemo", otkrila je Konstrakta.

Bonus video: