Josipa Lisac u Tivtu htjela da pjeva u tuš kabini

“Predložila sam im to, pa su me čudno gledali”, otkrila je Lisac
0 komentar(a)
Josipa Lisac, Foto: Luka Zeković
Josipa Lisac, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.07.2016. 15:50h

Slavna Josipa Lisac na nedavnom koncertu u Tivtu, ali i prošle godine na nikšićkom Bedem festu, od vjetra se branila providnim kišobranom.

“Moram da pjevam tri-četiri oktave i sve što dune, smeta mi”, kazala je legenda ex-YU muzike za "Večernji list".

U Tivtu sam se borila s burom. Moram da riješim taj problem sa svojim dizajnerima ili organizatorima”, navela je ona, dodajući da je imala ideju da joj na binu donesu providnu tuš-kabinu ili da joj naprave providni šator.

“Predložila sam im to, pa su me čudno gledali”, otkrila je Lisac, koja radi na novom albumu.

“Nakon prošlogodišnje pjesme “Tu” nedavno je izašla “Moja magija” kojoj je Alka Vuica autorka teksta, a Jani Hace potpisuje muziku. Promovisala sam je dosad kroz tri koncerta u Tivtu, Cetinju i Beču i dobila je baš lijep aplauz. Rekla sam kasnije da je aplauz bio tako jak da mi je publika dala do znanja da sam na dobrom putu. Rekla sam: Ovo sigurno bude hit”, kroz smijeh je ispričala i brzo dodala da se samo šali, te će vrijeme pokazati koliko je pjesma ‘legla’ publici”.

Muzičarka ima i drugih ideja, pa bi rado snimila album etno muzike.

“Ne samo hrvatske, jer ja sam bila u sevdahu, u makedonskim tradicionalnim pjesmama”, napominje Lisac, koja bi takođe voljela da objavi album sa poezijom hrvatskih pjesnika. Do kraja ljeta posvetiće se koncertima.

“Imam stampedo do kraja oktobra. Kad bi bilo moguće, najradije bih proletjela vazduhom i samo se spustila na bini, a čini mi se da će ta mogućnost biti u modi kad me više ne bude. Toliko bih željela da ne moram da se pakujem, niti da putujem pod klimom, od čega me glava boli, jako se klima promijenila u posljednjih nekoliko godina”, kazala je pjevačica.

Bonus video: