Ognjen Amidžić: Da se njegove pjesme čuju i ostanu da žive

U spotu za baladu “Za sve sam kriv” pojavljuje se Amidžić koji na kraju u more baca Madžgaljevu gitaru. Njih dvojica mnogo su spotova snimili u Grčkoj, pa Amidžiću ovoga puta nije bilo lako da ponese kompletan teret sam, tako da u određenim kadrovima nije imao potrebu da glumi jer je i sam ovaj spot i priču emotivno doživio
354 pregleda 2 komentar(a)
Marinko Madžgalj, Foto: Beta-AP
Marinko Madžgalj, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 23.06.2016. 12:20h

Posljednje dvije pjesme nedavno preminulog glumca i muzičara Marinka Madžgalja “Za sve sam kriv” i “Bože” objavljene su na Youtube servisu.

Emotivna balada “Za sve sam kriv” koja je potpisana kao “Flamingosi” je ekranizovana na Lefkadi, dok su za numeru “Bože” korišćeni snimci iz Madžgaljevih predstava, ranijih spotova, predstava, serija....

“Cijela ova situacija je specifična, tako da su ljudi na posljednji spot Flamingosa zaista emotivno reagovali, a nijesam ni očekivao da će biti drugačije. Ono što je meni bitno je da se te dvije posljednje Marinkove pjesme čuju i ostanu da žive među narodom. To je neki minimum što je on zaslužio”, ispričao je Vijestima preostali član Flamingosa, voditelj Ognjen Amidžić .

U spotu za baladu “Za sve sam kriv” pojavljuje se Amidžić koji na kraju u more baca Madžgaljevu gitaru. Njih dvojica mnogo su spotova snimili u Grčkoj, pa Amidžiću ovoga puta nije bilo lako da ponese kompletan teret sam, tako da u određenim kadrovima nije imao potrebu da glumi jer je i sam ovaj spot i priču emotivno doživio.

“Čitava ta priča dosta je dugo trajala, i bili smo svi koji smo voljeli Marinka u grču od kad smo saznali za njegovu bolest. Čitav period je bio užasan, imali smo mnogo teških momenata, a najteži je kad smo saznali da nas je napustio. Tuga će svakako trajati još dugo”, siguran je Amidžić .

Numeru “Za sve sam kriv” trebalo je da Madžgalj i Amidžić zajedno otpjevaju za potrebe albuma koji su spremali.

“Na kraju sam odustao da snimim svoj dio, tako da je čitavu numeru otpjevao Marinko. Dok je pjesma “Bože” snimljena za Marinkovu dušu, prava je kafanska, za fajront”, objašnjava Amidžić .

Ove dvije numere, sa svim onima koje su Falmingosi ikad snimili naći će se na posebnom izdanju, a Amidžić je u Srbiji pokrenuo i akciju od koje sav prihod ide na račun Madžgaljeve kćerke Sare.

“Svi prijatelji su uključeni u ovu akciju, gdje se zahvaljujući SMS-ovima skuplja novac za Saru. Za sad ne znam kakav je odziv, jer uveliko radimo na tome da pored Srbije, u ovoj humanitarnoj akciji mogu učestvovati i ostali fanovi iz regiona”, zaključuje on.

Bonus video: