Srpski reper Vuk Mob ranjen u pucnjavi

Vuk Mob i Stevanović upali u svađu sa dva nepoznata momka, a djevojku je pogodio zalutali metak
1000 pregleda 7 komentar(a)
vuk mob, Foto: Facebook
vuk mob, Foto: Facebook
Ažurirano: 16.06.2016. 15:01h

Sa one strane Atlantika često stižu vijesti o američkim reperima umiješanim u pucnjave, kao što se nedavno desilo na koncertu T.I.-a u Njujorku. Izgleda da se ovaj trend seli i na ex Yu prostore.

Mladi srpski reper Vuk Mob, bivši momak Tijane Ajfon poznat i kao učesnik rijaltija "Parovi", jedan je od tri osobe koje su povrijeđene jutros u pucnjavi koja se desila nakon rep koncerta u Beogradu.

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, tatu majstor iz Žarkova Miloš Stevanović i nepoznata djevojka ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila oko 2.30 jutros ispred beogradskog splava "Shake and Shake".

Prema navodima srpskih medija, do pucnjave je došlo nakon što su Vuk Mob i Stevanović upali u svađu sa dva nepoznata momka, a djevojku je pogodio zalutali metak. Stvanović je upucan nekoliko puta, a beogradski reper jednom. Sve povrijeđene osobe prevezene su u VMA.

Na splavu su inače sinoć nastupali bosanski reperi Jala Brat i Buba Correli, srpska grupa Đans i reper Đus, sa kojim Vuk Mob u posljednje vrijeme usko sarađuje.

Bonus video: