Osjećao se posebno i počastvovano

"Bili su oduševljeni kad su me vidjeli, iako sam kod njih već bio nekoliko puta. Prošlog puta kada smo se družili, pričali smo o sebi, a takođe smo otvorili temu šta bi voljeli da budu kad porastu. Zato je Tijana opet odlučila da me pozove, a ja sam se rado odazvao”, priča za Vijesti Marović.
256 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2016. 14:06h

Bojan Marović bio je za vikend gost Škole za osnovno i srednje obrazovanje osoba sa invaliditetom i djece ometene u razvoju “Milan Petrović” u Novom Sadu. Za njih je glumica Tijana Milovanov pripremila predstavu “Pepeljuga” u kojoj su učestvovali učenici škole.

“Bili su oduševljeni kad su me vidjeli, iako sam kod njih već bio nekoliko puta. Prošlog puta kada smo se družili, pričali smo o sebi, a takođe smo otvorili temu šta bi voljeli da budu kad porastu. Zato je Tijana opet odlučila da me pozove, a ja sam se rado odazvao”, priča za Vijesti Marović.

Na kraju su i njega učenici škole iznenadili, izveli su ga na binu, pa je Marović morao da se uklopi u njihovu koreografiju koju su spremili. Njihova energija na bini i žar za glumom, Marovića su rasplakali.

“Kada je krenula predstava na licima im se vidjelo koliko su srećni. Dali su sve od sebe i pokazali profesionalnost. Gledajući tu predstavu osjećao sam se posebno i počašćeno”, priznao je Marović koji im je pjevao numeru "Bićeš moja".

"Oni tu pjesmu najviše vole, to znam još od ranije i uvijek dobro reaguju na nju", kazao je Marović uz obećanje da će i dalje nastaviti da ih posjećuje.

Galerija

Bonus video: