Koncerti Miloša Karadaglića: Muzička šetnja od Baha do Bitlsa

Karadaglić je dobio priliku da u okviru programa Miloš Invites po svom izboru pozove i ugosti svjetski priznate soliste, te da zajedno sa njima osmisli zajedničke nastupe za crnogorsku publiku
0 komentar(a)
Miloš Karadaglić (novina)
Miloš Karadaglić (novina)
Ažurirano: 13.06.2016. 09:10h

Crnogosrki gitarista svjetske reputacije Miloš Karadaglić nastupiće ovog ljeta u okviru programa Miloš Invites koji se održava u okviru programa KotorArt - Don Brankovi dani muzike. U okviru projekta Miloš Invites publika će imati priliku da uživa u širokom repertoaru koji uključuje djela poznate svjetske muzičke literature od Baha do “Bitlsa” i to na dva koncerta. Prvi će biti održan 30. jula na plaži Luštice Bay, dok će na kotorskoj Ljetnjoj pozornici nastupiti 31. jula.

Karadaglić je dobio priliku da u okviru programa Miloš Invites po svom izboru pozove i ugosti svjetski priznate soliste, te da zajedno sa njima osmisli zajedničke nastupe za crnogorsku publiku. Gosti Miloša Karadaglića biće njegovi prijatelji, afirmisani umjetnici, ekskluzivci najveće izdavačke kuće za umjetničku muziku Deutsche Grammophon: mecosopran Klara Moriz, klarinetista Andreas Otenzamer i harmonikašica Ksenija Sidorova.

Bonus video: