Pjevač "Guns N Roses" se vraća na scenu: Eksel piše autobiografiju i sprema novu muziku

“Trenutno radimo na novim stvarima. Imam mnogo materijala i nešto od toga sam svirao svojim kolegama iz benda 'Guns 'n Roses', Slešu i Dafu i dopalo im se. Engus Jang (gitarista 'AC/DC-ja') i ja takođe razmišljamo o saradnji”, otkrio je muzičar
79 pregleda 0 komentar(a)
Čeka ga joj 12 evropskih nastupa (Eksl Rouz), Foto: Privatna arhiva
Čeka ga joj 12 evropskih nastupa (Eksl Rouz), Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.06.2016. 17:51h

Eksel Rouz, pjevač kultne grupe “Guns 'n Roses” i trenutni gost na turneji benda “AC/DC” učestvovao je početkom nedjelje u umjetničkom centru China Excahnge u Londonu u okviru projekta “Prudential Series”, koji je omogućio posjetiocima da razmijene iskustva sa ljudima iz svijeta muzike, zabave, biznisa i drugih oblasti.

Tokom sesije “pitanja i odgovora”, Rouz je upitan, između ostalog, i da li postoji mogućnost da u skorijoj budućnosti objavi novu muziku.

“Trenutno radimo na novim stvarima. Imam mnogo materijala i nešto od toga sam svirao svojim kolegama iz benda 'Guns 'n Roses', Slešu i Dafu i dopalo im se. Engus Jang (gitarista 'AC/DC-ja') i ja takođe razmišljamo o saradnji”, otkrio je muzičar.

Jedno od pitanja koje je stiglo iz publike, bilo je i da li Rouz planira da poput Sleša i Dafa Mekejgana napiše autobiografiju.

“Mislim da hoću... Najvjerovatnije. Ali to je teško, jer tek treba da otkrijem kako ću to pretočiti u riječi na način da ne budem negativan prema svima ostalima i da ih ne nazovem lažljivcima”, poručio je Rouz.

“Sleš i ja nismo pričali 19 godina i kada smo se konačno ponovo sreli, bio je to lijep susret sa dobrim razgovorom. Tada sam mu rekao: 'Napisao si mnogo toga u svojoj knjizi što se nikada nije dogodilo. To nije stvarno'”, nastavio je on.

Muzičar se u okviru razgovora sa publikom osvrnuo i na odnos sa Jangom.

“Sjajan je. Zaista ne mogu da ga opišem. Osjećam... Osjećam se zaštitnički, jer ne želim da iznevjerim tog momka. Ne znam zbog čega. On je takođe veoma odgovoran prema meni. A takođe su mi rekli da ga nikada nisu vidjeli tako srećnog, nikada ranije ga nisu vidjeli da je tako aktivan. To je neka posebna veza između muzičara”, ispričao je Rouz.

Bonus video: