ČUVENI DJ

Carl Cox stiže na Exit

Carl Cox je posljednjih godina maksimalno smanjio broj nastupa i zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom jedno od iskustava koje se ne propušta
212 pregleda 0 komentar(a)
Carl Cox, Foto: Exitfest.org
Carl Cox, Foto: Exitfest.org

Jedan od najpopularniji DJ svih vremena, Carl Cox, potvrdio je dolazak na Exit festival i Dance Arenu.

Organizatori za 4. jul specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih časova.

Biće ovo ujedno i obilježavanje desetogodišnjice nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike.

"To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava", potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem:

"Novac ne može da kupi taj osjećaj, ovdje moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita".

Cox je posljednjih godina maksimalno smanjio broj nastupa i zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom jedno od iskustava koje se ne propušta.

"Svi unutar Exit tima smo izuzetno uzbuđeni dolaskom Carla na Exit iduće godine", rekao je osnivač festivala Dušan Kovačević.

Dodao je da posjetioce očekuje posebno veče i žurka koja će, kako je istakao, nesumnjivo ispisati nove stranice istorije Dance Arene.

EXIT festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitarski heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

Preporučujemo za Vas