Mojkovački reper Stato snimio novu pjesmu

Pjesma je snimana u studiju budvanskog rep kolektiva Radio Katakomba
75 pregleda 9 komentar(a)
Nenad Tomović Stato
Nenad Tomović Stato
Ažurirano: 06.06.2016. 18:37h

Mojkovački reper Stato objavio je novu pjesmu "Alo, alo" koja se može poslušati na YouTube servisu. Novi singl snimljen je u studiju rep kolektiva Radio Katakomba iz Budve, a član te grupe Necke je radio miks i mastering.

"Pjesma je snimana u studiju Radija Katakombe, gdje su mi opet u susret izašli Necke i Dobbla. Necke je radio na miksu, na matrici sa Interneta, koju je i editovao. Tekst je nastao spontano, kao posljedica odluke da se ponovo, koliko-toliko aktiviram i usmjerim sebe. Nadam se da će poslužiti nečemu", izjavio je Stato u razgovoru za "Vijesti".

On je sarađivao sa Budvanima i kada je snimao prošlu pjesmu "32 reda", koja je objavljena na YouTube servisu krajem prošle godine. "Alo, alo" je peta pjesma mojkovačkog repera koji i dalje radi neambiciozno i nema nikakvo izdanje u planu.

"Nemam nikakvih ozbiljnijih planova za naredni period. Eventualno nastup u okviru nečijeg nastupa, da se oprobam... Pišem samo kad želim da se aktiviram, odnosno izbacim pjesmu", objasnio je Stato.

Bonus video: