Crnogorski DJ-evi na inostranoj kompilaciji

Kompilacija etikete Parabola records izaći će 27. juna na Beatport servisu
0 komentar(a)
Mladen Banović, Mtech
Mladen Banović, Mtech
Ažurirano: 06.06.2016. 18:07h

Crnogorski DJ-evi i producenti Technose (TZ Project), Audiostorm i Mtech našli su se na međunarodnoj kompilaciji etikete Parabola Records koja će izaći 27. juna ekskluzivno na Beatport servisu.

Jedan od predstavnika novog talasa crnogorske tehno scene Mtech za "Vijesti" je otkrio da će na kompilaciji biti zastupljen numerom "Multiple Lies" koja se našla na njegovom prošlogodišnjem albumu "Pink Speed".

"Spremam izdanje sa suvlasnikom lejbla Parabola Bogdanom Durbasom. Negdje kroz priču se provukla ta VA (Various Artists) kompilacija koju su tada pripremali i pitao me da li bih odradio traku za njih, pa sam ima dao ono što sam imao slobodno", objasnio je Mtech i dodao da mu je drago što su se još neke od kolega sa domaće elektronske scene našle na istom izdanju.

Talentovani barski DJ i producent bio je vrijedan, pa se u narednom periodu očekuju brojna njegova izdanja. On je najavio čak 13 kompozicija, među kojima su saradnje sa George Marakisom, nekoliko numera za Driving Forces Recordings i dva remiksa Darija Sorana.

Crnogorski rejveri imaće ovog ljeta prilike da uživaju i u Mtechovim setovima i to na Sea Dance festivalu gdje će 16. jula dijeliti miks pult sa svjetskom legendom Džefom Milsom, a 1. jula će nastupiti na žurci "Castle #006" u Baru koju organizuje njegova etiketa Empty-Headed u saradnji sa kolektivom Totalitare Underground.

Bonus video: