Organizovan prevoz na Sea Rock iz većeg dijela Crne Gore

Asocijacija izdavalaca privatnog smještaja u tom primorskom gradu nudi velike povoljnosti
0 komentar(a)
Wilco, Foto: En.wikipedia.org
Wilco, Foto: En.wikipedia.org
Ažurirano: 06.06.2016. 15:20h

Sea Rock festival organizovao je prevoz iz skoro svih krajeva Crne Gore na predstojeći koncert američke grupe Wilco koji će se održati 24. juna u Kotoru.

Organizovan je prevoz iz Nikšića, Podgorice, Cetinja, Bara, Sutomora i Petrovca koji će koštati osam eura, iz Herceg Novog sedam, a iz Bude šest eura. U pitanju su cijene povratnih karata. Organizatori su apelovali na fanove da rezervišu svoja mjesta na vrijeme putem brojeva telefona 069/588-388 i 067/278-305.

Wilco će 24. juna nastupiti na parkingu Benovo, u blizini Starog grada u Kotoru, u okviru šestog izdanja Sea Rock festivala, koji se održava uz pokroviteljstvo Turističke organizacije Kotor, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Opštine Kotor.

Saopšteno je i da Asocijacija izdavalaca privatnog smještaja u tom primorskom gradu nudi velike povoljnosti kada su u pitanju cijene smještaja, a zainteresovani im se mogu obratiti putem mejl adrese office@aips-kotor.me.

Čikaški Wilco je jedan od najpopularnijih alt-kantri bendova na svijetu, a koncert gostiju iz Amerike počeće u 21 sat, dok će ulaz biti besplatan. Ovo je tek drugi nastup ove grupe na ex Yu prostorima, nakon gostovanja u Zagrebu 2012, a Wilco ovog puta dolazi u sklopu turneje na kojoj promoviše uspješni album "Star Wars", objavljen sredinom prošle godine.

Sea Rock festival se od svog osnivanja 2010. istakao neobičnim izborom izvođača, predstavljajući crnogorskoj publici uglavnom alt-kantri izvođača iz regiona i svijeta, među kojima je bilo i istinskih legendi ovog žanra kao što su Kris Ekman, Stiv Vin, Den Stjuart, Čak Profet, Hav Gelb i drugi.

Bonus video: