Oliver Heldens 10. avgusta u Top Hillu

Heldens ima svoj sedmični podkast "Heldeep Radio", a njegovi singlovi upadali su na listu top pet singlova u Velikoj Britaniji.
1 komentar(a)
oliver top, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
oliver top, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
Ažurirano: 06.06.2016. 15:34h

Holandski DJ i producent Oliver Heldens nova je inostrana zvijezda koja se pridružila spisku izvođača koji će ovog ljeta nastupiti u diskoteci Top Hill u Budvi. Poznati DJ spremio bombastičan set za 10. avgust kada će rasplesati budvansku publiku.

Mladi i talentovani Heldens se vrtoglavom brzinom popeo na vrh elektronske muzičke scene, a njegov uspon počeo je 2013. kada ga je haus zvijezda Tiesto primjetio zbog pjesme "Gecko" i ponudio mu da postane izvođač njegove etikete Musical Freedom.

Heldens ima svoj sedmični podkast "Heldeep Radio", a njegovi singlovi kao pomenuti "Gecko", te "Last All Night" i remiks Dr Kuchove "Can't Stop Playing" upadali su na listu top pet singlova u Velikoj Britaniji.

Novu verzija pjesme "Gecko", sa vokalima britanske kantautorke Beki Hil, DJ radija BBC Pit Tong proglasio je "esencijalnom novom pjesmom", koja je nakon toga debitovala na prvom mjestu britanske dens top liste.

Heldens je poznat i po uzbudljivim živim nastupima koje karakterišu njegovi energični setovi i karakterističan način plesanja poznat kao "Bunny Dance".

Ranije je najavljeno da će u "Top Hillu" tokom sezone nastupati svjetski poznati DJ Niki Romero (27. jula), te Tom Staar, Kryder, Norman Doray, Mak J i drugi.

Informacije o svim nastupima tokom sezone biće dostupne na zvaničnoj Facebook i web stranici "Top Hilla" (www.tophill.me), a karte se u pretprodaji mogu kupiti onlajn putem Gigstix prodajne mreže.

Bonus video: