Hvala mami

Jovan Aleksić predstavio spot za "Korak po korak"

Stihove je napisala njegova mama Tatjana Aleksić, muziku i aranžman potpisuje Veselin Frenki Bogićević
59 pregleda 1 komentar(a)
jole, Foto: Vijesti
jole, Foto: Vijesti
Ažurirano: 05.06.2016. 19:43h

Jedna od najmlađih crnogorskih pop zvijezda Jovan Aleksić predstavio je svoj novi spot za pjesmu "Korak po korak" na promociji održanoj večeras u Delta Cityu u Podgorici, u društvu brojnih gostiju i fanova.

Stihove za novu pjesmu mladog pjevača koji je popularnost stekao kao učesnik emisije "Pinkove zvjezdice" napisala je njegova mama Tatjana Aleksić, muziku i aranžman potpisuje Veselin Frenki Bogićević, prateće vokale su otpjevale Katarina Bogićević i Tamara Živković, a pjesma je snimana u studiju Magic Kids u Podgorici.

Spot je radio Kecozoom, a scenario za video je napisala takođe Jovanova majka.

U spotu za ovaj ljubavni tinejdž rok hit se Aleksić u društvu predstavnica modne agencije National Style, koje su glumile članice njegovog benda, prošetao kroz neke od najljepših predjela Crne Gore.

Tako su u videu simboli Podgorice poput Skalina i mosta Milenijum, prelijepa plaža Kopakana u Ulcinju, Crno i Biogradsko jezero, most na Đurđevića Tari, a u spotu se pored pomenutih djevojaka pojavljuju i Jovanovi školski drugari Marko, Relja i Filip.

Prije nego što je predstavio spot Aleksić je izveo pjesmu "Tvoje riječi", koju je objavio u aprilu ove godine, uz ovaciju njegovih najmlađih fanova iz prvih redova kojima je kasnije poklonio fleške sa njegovim novim videom i fotografije sa potpisom. Mladi pjevač se sa bine zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, a posebno svojoj mami što je napisala stihove za "Korak po korak".

Prisutnima su se obratili i učesnici spota koji su poručili da im se ekranizacija Jovanove pjesme sviđa, da su na snimanju stekli nova prijateljstva, te da je to bilo prilijepo, uzbudljivo i zabavno iskustvo koje će pamtiti do kraja života. Oni su se i zahvalili Aleksiću na pozivu.

Uz ništa manje ovacije prisutnih, među kojima su dominirali roditelji sa djecom koji su brzo stvorili gužvu ispred bine, nastupili su i mlada pjevačica i zvijezda serije "Folk" Katarina Bogićević, violinistkinja Verica Čuljković i ovogodišnji predstavnk Crne Gore na Eurosongu bend Highway, koji su na ovaj način podržali Jovanov uspon ka zvijezdama domaćeg estradnog neba.

"Jocu znam već četiri godine i uvijek sam ga zezala i govorila mu da je mali, ali danas sam ponosna što je postao zaista velika zvijezda", izjavila je Katarina Bogićević.

Grupa Highway bila je prisutna i na prethodnoj promociji za Aleksićevu pjesmu "Tvoje riječi", za koju su kazali da očekuju da bude ljetnji hit. Članovi tog benda Jovana su upoznali još na dočeku Nove godine kada su nastupali zajedno.

"Naravno, pratili smo ga dok je bio u 'Pinkovim zvjezdicama', svi smo navijali za njega. Već nas je tada oduševio i glasom i stasom i od tada ga pratimo, družimo se i tu smo noćas da ga podržimo", istakao je za "Vijesti" gitarista Marko Pešić, dok je pjevač Petar Tošić dodao da je u planu saradnja Highwaya i Aleksića.

Inače, crnogorski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu već rade na novim pjesmama i otkrili su da su spremili četiri singla, od kojih će prvi praćen spotom izaći do kraja avgusta.

Iz Nacionalne turističke agencije istaknuto je da je spotom za "Korak po korak" Jovan pomogao u promociji crnogorskog turizma, te da će od ove institucije uvijek moći da računa na podršku.