Otvaranje "Top Hilla" 1. jula, Niki Romero 27. jula

Iz Budve obećavaju kvalitetan i raznovrstan program tokom sezone
0 komentar(a)
niki, Foto: Privatna arhiva
niki, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.06.2016. 13:23h

Holandski DJ Niki Romero prva je zvijezda najavljena da će nastupiti diskoteci "Top Hill" u Budvi ovog ljeta. Tvorac globalnog hita "Toulouse" gostovaće u Budvi 27. jula.

Diskoteka će inače biti otvorena od 1. jula kada publiku zabavljati crnogorski DJ-evi Lo i Nigel u okviru serijala žurki "Opening Weekend", a iz "Top Hilla" obećavaju kvalitetan i raznovrstan program tokom sezone. Najavljeno je da će u Budvi nastupiti i Tom Staar, Kryder, Norman Doray i Mak J, ali tačni datumi za sada nisu poznati.

Niki Romero je sarađivao i dobio podršku nekih od najpoznatijih DJ-eva na svijetu, kao što su Tiesto, Fedde Le Grand, Sander van Dorn, Dejvid Geta, Kalvin Haris, a trenutno se nalazi na 18. mjestu liste top 100 DJ-eva "DJ Magazina".

Osim numere "Toulouse", poznat je i po hit singlu "I Could Be the One" na kojem je sarađivao sa Aviciiem, a koji se svojevremeno našao na prvom mjestu britanske top liste.

Informacije o svim nastupima tokom sezone biće dostupne na zvaničnoj Facebook i web stranici "Top Hilla" (www.tophill.me), a karte se u pretprodaji mogu kupiti onlajn putem Gigstix prodajne mreže.

Bonus video: